Hemoprost Sviečky: zloženie, inštrukcie, recenzie

Abnormálna expanzia a zápal hemoroidných žíl, výskyt uzlín v rektálnej oblasti vedie k ochoreniu nazývanému hemoroidy. Ovplyvňuje čoraz viac ľudí, ktorí musia pracovať v sede. Choroba sa môže prejaviť dedične s určitými provokujúcimi faktormi. Zápcha, fajčenie a alkohol, nezdravá strava stimulujú výskyt prvých príznakov tohto ochorenia. Veľmi často sa objavuje výskyt šišiek u žien po pôrode.

Aby sa táto choroba nevyprovokovala - je potrebné bojovať proti nej od chvíle, keď sa objavia prvé znaky. Lekári proctologists často používajú na tento účel sviečky s názvom Gemoprost.

Zloženie sviečok Gemoprost

V arzenále lekárov existuje mnoho rôznych liekov, ktoré právom obsadzujú hodnotné miesto v zozname účinných. Napriek tomu sa vyvíjajú nové nástroje, ktoré sú čoraz pokročilejšie a Gemoprost im možno bezpečne priradiť. Ruská spoločnosť Verbena vyrábala prírodné sviečky už nie tak dávno, ale každý ich už ocenil, a to ako lekárov, tak pacientov. Pomáhajú eliminovať najmenšie prejavy hemoroidov a zotavujú sa z choroby, ktorá prešla do chronického štádia.

Tento liek je unikátny - v jeho zložení je zahrnutých 400 bylín! Tu a ľubovník bodkovaný a gaštan konský, gingo biloba a mnoho ďalších, ale jeho najvýznamnejšie zložky sú:

  1. Včelí produkt - propolis (antibakteriálny účinok)
  2. Kakaové maslo (regeneračný účinok)
  3. Extrakt z rakytníkov (ako protizápalové, hojenie rán) t
  4. Z ihličnatých rastlín sa vyrába olej thuja (antifungálny, hemostatický).

Liečivé vlastnosti

Sviečky sa vyrábajú vo forme podobnej torpédu. Majú vôňu, ktorá je charakteristická pre rastlinné prípravky. Majú nažltlý až hnedastý odtieň. Pretože sú skôr olejovité, rýchlo sa topia, používajú sa na liečenie chorôb rôznej závažnosti: pre vnútorné, vonkajšie a zmiešané hemoroidy.

Po použití čapíkov existuje proces hojenia, ktorý zahŕňa:

  • Poškodené bunky opravte.
  • Stav sliznice sa vracia do normálu.
  • Zápalový proces je zastavený.
  • Antiseptické pôsobenie, ktoré zabraňuje množeniu škodlivých mikroorganizmov;
  • Hustá fekálna hmota zmäkla.
  • Proces defekácie prebieha prirodzene a slobodne.
  • Bolesť, nepohodlie a napätie sú odstránené.

Kedy vziať a kedy nie

Hemoprost sa predpisuje, keď má pacient hemoroidy. Čapíky podporujú ich resorpciu. Ich použitie je tiež nevyhnutné v prítomnosti zápalového procesu. Keď sa pacient sťažuje na svrbenie, pálenie a iné syndrómy bolesti, liek sa odporúča ihneď použiť. To znamená, že s výskytom akéhokoľvek znaku označujúceho hemoroidy je potrebné pred liečbou dosiahnuť celý liečebný účinok.

Existujú kontraindikácie, medzi ktoré patria:

  • Intolerancia na zloženie lieku.
  • Tendencia k alergickým prejavom.
  • V ranom detstve.
  • Ženy v tejto pozícii nepredpisujú žiadny liek.
  • Počas obdobia kŕmenia novorodencov mliekom sa matky neodporúčajú používať tento liek.

Návod na použitie

Gemoprostové čapíky sa používajú, keď pacient trpí:

  1. Forma ochorenia: 1.2 štádium (tiež zmiešané)
  2. Existujú análne trhliny.
  3. Pretrvávajúca zápcha a problémy so stolicou.

Potom musí byť sviečka vložená do análneho otvoru v ležiacej polohe na ľavej strane. Po 10 - 15 minútach sa odporúča ľahnúť si. Odporúča sa použiť čapíky v noci.

Na profylaktické účely sa liek používa až 2 až 2 týždne ročne.

analógy

Ak vezmeme do úvahy štrukturálne zloženie, potom Gemoprost nemá žiadne analógy. Existujú však produkty s prírodnými zložkami, ktoré možno pripísať tejto skupine liekov: Boro Plus masť, čapíky kalendula, čípky Ebil-hemoragagín, ale treba zdôrazniť, že sú menej účinné v porovnaní s Hemoprostom.

http://gemorroy-s.ru/svechi-gemoprost-sostav-instrukciya-otzyvy/

Sviečky "Hemoprost"

Poskytujú imunomodulačnú, regeneračnú, hojenie rán, antipruritiku, posilňovanie kapilár, adaptogénny účinok,

absorbovať tuleň prostaty,

rozpustiť adhézie v panve, spôsobiť mierny úľavový efekt,

zlepšiť metabolizmus tkanív,

majú výrazný imunomodulačný a tkanivový účinok, t

regulujú funkciu endokrinného systému

zvýšenie sexuálnej aktivity

obnoviť sexuálne libido.

prostatitídy a sprievodného poklesu sexuálnej potencie,

paraproktitída so suchosťou v konečníku a bolesťou,

vnútorné hemoroidy s bolesťou.

zloženie: propolis, rakytníkový olej, extrakt z homeopatických olejov, extrakt z bahna jazera Tambukan, olej thuya, homeopatické esencie: ľubovník bodkovaný, gaštan konský, ginkgo biloba a iné, kakaové maslo.

Uvoľňovací formulár: 10 sviečok (čapíkov) v plastových formách v balení spolu s návodom na použitie.

výrobca: CJSC Homebatické laboratórium Verbena, Pyatigorsk

propolis - jedná sa o adhézne látky, ktoré včely zbierajú z jarných púčikov stromov a modifikujú ich enzýmami, medzi ktoré patria najužitočnejšie organické zlúčeniny, ako sú flavonoidy, terpény, glykozidy a iné, majú najpriaznivejší účinok na ľudské telo, majú antimikrobiálny účinok, používajú sa na liečba rôznych chorôb a rán.


Rakytník - Je široko používaný na zníženie a zastavenie bolesti počas zápalových procesov, na rýchle hojenie rán, urýchlenie granulácie a epitelizáciu tkanív.

Bahenné jazero Tambukan - má výrazný baktericídny účinok, pretože obsahuje biologicky aktívne látky, lyzozým a zlúčeniny podobné penicilínu, počas druhej svetovej vojny sa bahno jazera Tambukan úspešne používalo v nemocniciach kaukazských minerálnych vôd pri liečbe rán.

thuja - aktívne bojuje proti spóram rôznych húb a baktérií, má antimikrobiálne, hemostatické, protizápalové, hojenie rán, tonické vlastnosti.

Homeopatická technológia prípravy na báze prírodných produktov zozbieraných v ekologicky čistých oblastiach Kaukazu zabezpečuje aktívnu absorpciu prichádzajúcich liekov, čo poskytuje mnohostranný intersticiálny efekt: lokálne anestetikum, protizápalové, vstrebateľné, regenerujúce. Sviečky hemoprost-t:

s léziami sliznice konečníka urýchľujú epitelizáciu,

podporovať hojenie ťažkých rán, vonkajších a vnútorných vredov,

zvýšenie pružnosti ciev,

normalizovať proces močenia,

zmierniť bolesť a pocit preplnenia močového mechúra,

viaczložkové zloženie a multi-účinok pôsobenia liekov majú aktívny vplyv na reguláciu a zvýšenie potencie,

regulujú funkciu endokrinného systému

zvýšenie sexuálnej aktivity

obnoviť sexuálne libido (sexuálna túžba).

Poskytujú imunomodulačnú, regeneračnú, hojenie rán, antipruritiku, posilňovanie kapilár, adaptogénny účinok,

absorbovať tuleň prostaty,

vyriešiť adhézie v panve,

spôsobiť mierny laxatívny účinok,

zlepšiť metabolizmus tkanív,

majú výrazný imunomodulačný a tkanivový účinok.

Indikácie na použitie :

prostatitídy a sprievodného poklesu sexuálnej potencie,

paraproktitída so suchosťou v konečníku a bolesťou,

vnútorné hemoroidy s bolesťou.

Po hygienickom zákroku sa pred spaním položí 1 sviečka hlboko do dutiny konečníka.

Priebeh liečby je 30-60 dní. Na kurze 3-6 baleníca..

! Odporúčané kurzy pre úplnú obnovu funkcií prostaty.

Precitlivenosť na včelie produkty, individuálna neznášanlivosť zložiek. Toxikologicky testované, netoxické. Uvoľňuje sa bez lekárskeho predpisu. Nie je to liek.

Napíšte recenziu

Vaša recenzia: Poznámka: Značky HTML nie sú podporované! Použite obyčajný text.

Hodnotenie: Zlé Dobré

Zadajte kód zobrazený na obrázku:

http://zdravo-opt.ru/svechi-gemoprost.html

Vyliečené prostatitis sviečky Gemoprost

Vyliečené prostatitis sviečky Gemoprost

# 1 Správa od gektor1982 "Ut May 01, 2012 8:54 pm

# 2 Správa na dvd-rw »St May 02, 2012 1:12 pm

IMHO to je reklama!

Čítal som tisíce hlásení o pacientoch s chronickou prostatitídou a v texte okamžite vidím, či je s nimi človek chorý alebo nie.

# 3 Príspevok megalucker »St May 02, 2012 1:47 pm

eprst)
reklamy, a to aj z nie príliš gramotní. inzerenti)

Homeopatia je typom alternatívnej medicíny, ktorá zahŕňa použitie vysoko zriedených liekov [1], ktoré pravdepodobne spôsobujú, že zdraví ľudia majú príznaky podobné príznakom pacientovej choroby. (http://en.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D0%. 0% B8% D1% 8F)
"GEMOPROST"
Zloženie propolis, rakytníkový olej, extrakt z homeopatických olejov, olej thuja, homeopatické esencie: ľubovník bodkovaný, gaštan konský, ginkgo biloba a iné, kakaové maslo.
http://www.verbena-kmv.ru/index.php?opt. eparat = 491
(jeden a pol odkaz na celý internet).
tj nie je aspoň homeopatický, ale jednoduchý na základe prírodných zložiek. Čas.
Dva:> Mám 29 rokov> Strávil som celkom 15 kosačiek sa stal viac aktívny> Liečba sviečkami Viferon, budú zabíjať (dobre, nie oni))) ak je infekcia a zlepší imunitu!.
Prostatitis prostatitis discord, už zistili.
Mladý organizmus, prechádzajúci ABT (a možno nie jeden), + byliny a tak ďalej. takže odpustenie prišlo.
Nuž, toto je, ak pacient píše) a nie agent, ktorý tu klopýtal.

PS. 15 kosačiek na odpadky aj za regionálne ceny. (Už som stratil viac na 1 kurz, aj keď som liečený prostredníctvom priateľského lekára na štátnej klinike, to znamená, že ceny sú rozumné).

# 4 Príspevok od gektor1982 »St May 02, 2012 20:08 pm

dvd-rw napísal (a): IMHO je to reklama!

Čítal som tisíce hlásení o pacientoch s chronickou prostatitídou a v texte okamžite vidím, či je s nimi človek chorý alebo nie.

Viete, možno si myslíte, že sa vám páči. Práve som písal o tom, čo mi pomohlo. Ak by som tam niečo napísal, napíš. Viferon sa používa na liečbu skrytých infekcií. Hemoprostis prostatitídy a hemoroidov. Tieto lieky mi pomohli. Čo musím podrobne opísať, ako som bol masírovaný prostatou alebo vložený do penisu železným kolíkom pre skryté infekcie, je nepravdepodobné, že by to bolo zaujímavé pre každého. a pre 15 kosačiek na desať dní liečby som nebol lacný. Najmä preto, že som nechodil na masáž každý deň. ak sa mi to úprimne nezaujíma, opravila som svoju podperu, chcela som len poradiť ľuďom na lacnom aktívnom produkte.
Vo všeobecnosti som agentom amerického ministerstva zahraničných vecí, ktoré mi platia tak, že som propagoval hemoprost

http://hron-prostatit.ru/forum/viewtopic.php?t=5169

Použitie sviečok Gemoprost na liečbu hemoroidov a iných ochorení

Hemoroidy sú ochorením rektálnych žíl, ktoré je charakterizované zvýšením hemoroidálnych kužeľov, ich posunutím smerom nadol alebo stratou análneho otvoru alebo ich krvácaním alebo dokonca trombózou.

Tendencia k chorobe je dedičná, ale choroba sa neobjaví bez provokujúcich faktorov.

Sedavá práca, sedavý spôsob života, pretrvávajúce problémy so stolicou, nezdravá strava, zlé návyky môžu vyvolať patológiu.

Stručne o hlavnej veci

V počiatočných štádiách sa choroba lieči konzervatívne: vykonáva sa normalizácia stolice a konzistencia výkalov. To sa dá dosiahnuť pomocou diét alebo farmaceutických prípravkov obsahujúcich diétnu vlákninu.

Je užitočné jesť repu, mrkva, figy, slivky, kale, ľanové semeno, pšeničné otruby, musíte piť dostatočné množstvo tekutiny. Z liekov, môžete si vziať laxatíva, ako je Duphalac, po porade s lekárom.

Na odstránenie symptómov hemoroidov sa používajú lokálne dávkové formy, ktoré zahŕňajú masti a čapíky.

Najväčšia ruská spoločnosť Verbena (Pyatigorsk) vyvinula prírodné sviečky Gemoprost a Gemoprost T, ktoré obsahujú viac ako 400 liečivých bylín.

Zloženie sviečky - aká je sila?

Zloženie čapíka je úplne prirodzené. Terapeutický účinok je spôsobený propolisom, olejom thuja a rakytníkom, lovcom, gaštanom konským, gingo biloba a inými rastlinami.

Hlavným rozdielom medzi sviečkami Gemoprost a Gemoprost G je, že čapíky z nich zahŕňajú extrakt z bahna jazera Tambukan.

Vplyv zložiek sviečok na telo:

  1. Propolis alebo včelí lepidlo je lepkavá látka, ktorá môže byť od zelenohnedej až po hnedú. Včely ho zbierajú na jar z pukov stromov. Propolis má antibakteriálny účinok a používa sa na liečbu rôznych kožných ochorení už viac ako jedno storočie.
  2. Rakytník zmierňuje bolesť, odstraňuje zápal, má účinok hojenia rán.
  3. Thuja tiež odstraňuje zápalový proces, zastavuje krvácanie, má antifungálne a antimikrobiálne účinky.
  4. Bahno jazera Tambukan obsahuje lyzozým, ktorý má baktericídny účinok proti mnohým mikroorganizmom.

Všetky zložky liečiva sú zahrnuté v homeopatických dávkach.

Ako základ pre sviečky sa používa kakaové maslo, ktoré podporuje rovnomerné rozloženie účinných látok v čapíku.

Terapeutický účinok

Sviečky majú protivizudnoe, analgetické, protizápalové, adaptogénne, hojenie rán a imunomodulačné účinky.

Čípky rozpúšťajú hemoroidné hrbole, posilňujú kapilárne steny, odstraňujú zápalové procesy, takéto subjektívne pocity ako svrbenie, pálenie, bolestivé mušty a tiež podporujú hojenie poškodených tkanív, majú mierny laxatívny účinok.

Keď prostatitis normalizuje proces vyprázdňovania močového mechúra a pocit jeho preplnenosti.

Zložky sviečok normalizujú činnosť endokrinného systému, v dôsledku čoho sa potencia zvyšuje a libido sa obnovuje. Okrem toho liek rieši pečate v prostate, zrasty v panve.

Údaje o farmakokinetike sviečok Gemoprost a Gemoprost G nie sú uvedené.

Aké choroby môžu sviečky pomôcť?

Čapíky sa úspešne používajú pri liečbe nasledujúcich ochorení:

  • vnútorné hemoroidy v štádiu I a II;
  • análne trhliny;
  • svrbenie a pálenie v konečníku;
  • adrektálny absces so suchosťou v konečníku;
  • adhézie u žien;
  • gynekologické ochorenia (erózia, kolpitis, leucorrhea);
  • prostatitídy sprevádzanej retenciou moču, bolesťou pri vyprázdňovaní močového mechúra, zníženou sexuálnou aktivitou.

Nežiaduce účinky lieku

Čípky nemajú prakticky žiadne vedľajšie účinky, len v zriedkavých prípadoch s precitlivenosťou je možná alergická reakcia.

Ak sa vyskytnú akékoľvek nežiaduce účinky, okamžite prestaňte vkladať čapíky a vyhľadajte lekára.

So zavedením rektálnych čapíkov predávkovanie nemožné. V prípade požitia lieku musíte užívať adsorbent, napríklad biele uhlie alebo Neosmektín.

Použitie pre špeciálne skupiny pacientov

Čapíky by sa nemali používať na liečbu detí, pretože neexistujú žiadne klinické údaje preukazujúce bezpečnosť používania lieku v tejto vekovej skupine.

Sviečky môžu byť použité počas tehotenstva a dojčenia.

Úprava dávky v tejto kategórii pacientov sa nevyžaduje.

Liečebný režim

Sviečky Gemoprost a Gemoprost G sa cez noc vkladajú rektálne cez 1 čapík.

Maximálny účinok lieku sa pozoruje, ak sa použije po vyprázdnení čriev.

Minimálny priebeh liečby je 1 mesiac, odporúča sa absolvovať niekoľko kurzov ročne, aby sa úplne vyliečili hemoroidy alebo obnovila funkcia prostaty.

Odborné stanovisko

Sviečky Hemoprost je dobrou alternatívou chemických látok. Všetky bylinky zahrnuté v zložení finančných prostriedkov získaných v ekologicky čistých oblastiach Kaukazu.

Čípky nemajú prakticky žiadne kontraindikácie, pretože všetky zložky v nich sú obsiahnuté v minimálnych množstvách. Po prvýkrát sa ochorenie môže zhoršiť, ale toto je normálna reakcia tela na liečbu homeopatickými liekmi.

Zrušenie čapíkov v tomto prípade nie je potrebné. Na individuálnu neznášanlivosť nepoužívajte sviečky.

Alexander Dmitrievich proctologist

Hlas ľudí

Z recenzie pacientov, ktorí používajú sviečky Gemoprost na liečbu hemoroidov.

Po narodení vyšli hemoroidy, bolo bolestivé chodiť a sedieť. Bála sa použiť akékoľvek farmaceutické prípravky, keď dojčila, náhodou uvidela sviečky Gemoprost v obchode s medom a rozhodla sa to vyskúšať.

Podpísané prírodné zloženie čapíkov, absencia kontraindikácií a vedľajších účinkov.

Čapíky samotné sú veľmi malé a ľahko sa vkladajú do konečníka, v konečníku sa prakticky necítia.

V noci som vložil jednu sviečku na 2 mesiace. Bolesti prešli na tretí deň, hemoroidy začali ustupovať do týždňa, boli tam nejaké vaginálne výtoky, tiež zmizli. Neviem ako niekto, ale sviečky mi pomohli.

A aj môjmu manželovi: trpel chronickou prostatitídou, po ústupe liečby s močením zmizli bolesti. Manžel tiež vložil sviečky rektálne pred spaním na 60 dní. Pre kurz pre dvoch sme potrebovali 12 balíčkov, za peniaze prišlo asi 2500 rubľov.

Anastasia Belgorod

Vydanie emisie

V súčasnej dobe si nemôžete kúpiť sviečky Gemoprost "a" Gemoprost T v lekárni, môžete si ich kúpiť len v špecializovaných predajniach a fyto-lekárne, cena čapíkov sa pohybuje od 210 do 390 rubľov v závislosti od regiónu.

Aby ste sa pri nákupe nestretli s falzifikátom, určite požiadajte o certifikát.

Rovnaké indikácie pre použitie majú sviečky Ebilom hemorrhagin.

http://stopvarikoz.net/lekarstva/gemoprost-ot-gemorroya.html

Čapíky (sviečky) "Gemoprost-T" 10 ks.

Droga nie je liek. Pred použitím si prečítajte návod

Doručenie tovaru v Moskve kuriérom v deň objednávky!

Objednávky do regiónov dodá Post of Russia alebo Sdek

Tovar si môžete vyzdvihnúť v 20 predajniach v Moskve

Sviečky Hemoprost-T uľaví od prostatitídy a hemoroidov

Choroby, ako je prostatitis a hemoroidy, v počiatočných štádiách sú liečené pomerne úspešne s pomocou ľudových prostriedkov. Na tento účel sa doma používajú propolis, olejové extrakty liečivých rastlín, liečivé bahna atď. V homeopatickom prípravku Gemoprost-T sa zhromažďuje celá liečivá sila prírodných extraktov rôzneho pôvodu, vďaka čomu zložky zložiek sviečok dopĺňajú a zvyšujú vzájomný účinok a pozitívny účinok sa dosahuje v čo najkratšom čase.

Účinné látky homeopatických čapíkov nevstupujú do celkovej cirkulácie, pretože pri použití rektálnych čapíkov sa pozoruje lokálny účinok. Zo sliznice konečníka vstupujú do najbližších ciev a šíria sa cez panvové orgány. Nástroj pôsobí priamo na problém a nevyvoláva tlak na orgány a systémy tela. Nie je prekvapujúce, že nie sú žiadne kontraindikácie pre použitie Gemoprost-T počas gravidity a laktácie.

Sviečky Gemoprost-T sa vyrábajú na báze prírodných zložiek. Všetky zložky sú obsiahnuté v kompozícii v homeopatických dávkach, takže neexistuje riziko nežiaducej reakcie v dôsledku predávkovania.

Indikácie na použitie

Čapíky Gemoprost-T sa odporúča používať s: t

  • prostatitis, sprievodné zníženie sexuálnych funkcií;
  • bolestivé močenie;
  • retencia moču;
  • paraproktitídy s bolesťou a suchom v konečníku;
  • vnútorné hemoroidy sprevádzané bolesťou;
  • trhliny a iné rany v konečníku;
  • prítomnosť vonkajších a vnútorných vredov;
  • adhézny proces v brušných orgánoch;
  • gynekologické ochorenia u žien (biele vlasy, erózia, kolpitída).

Užitočné vlastnosti

Rektálne čapíky Hemoprost-T majú nasledujúce terapeutické vlastnosti:

  • regenerácia, hojenie rán. propolis, nečistoty a olejové extrakty prispievajú k najrýchlejšiemu možnému hojeniu lézií na sliznici;
  • posilnenie plavidiel. Aktívne zložky výrobku posilňujú kapiláry, robia ich steny pružnejšie, odolnejšie;
  • imunomodulačné, adaptogénne. Nasýtenie tela živinami, mikroprvkami, sviečkami zlepšujú lokálnu imunitu a zvyšujú odolnosť organizmu voči nepriaznivým faktorom;
  • Protisvrbivé. Terapeutické bahno je okolo. Tambukan, propolis, rakytníkový olej a ďalšie zložky nástroja zmierňujú svrbenie a pálenie v konečníku a eliminujú nepohodlie v spodnej časti brucha;
  • vstrebateľné. Sviečky rozpúšťajú adhézie v panvovej oblasti a tesnenia vytvorené v prostatickej žľaze, ktoré zabraňujú ich transformácii na malígny nádor;
  • protizápalové účinky. Nástroj účinne zmierňuje zápal;
  • ľahké preháňadlo. Kvôli tejto vlastnosti sa črevá vyprázdňujú v čase, fekálne hmoty sa stávajú normálnou konzistenciou, človek sa cíti pohodlnejšie;
  • obnoviť sexuálnu funkciu. V dôsledku pravidelného užívania čapíkov Gemoprost-T sa endokrinný systém zlepšuje, v dôsledku čoho sa zvyšuje sexuálna aktivita človeka, zlepšuje sa jeho sexuálne libido.
  • analgetiziruyuschimi.

štruktúra

Sviečky Gemaprost-T sa vyrábajú na základe týchto zložiek: t

  • rakytníkový olej Eliminuje bolesť počas zápalových procesov, urýchľuje epitelizáciu tkanív;
  • propolis. Obsahuje obrovské množstvo užitočných organických zlúčenín, ktoré majú pozitívny vplyv na ľudské zdravie. Má antimikrobiálny účinok, hojí malé praskliny, rany v konečníku, zmierňuje bolesť. Propolis pozastavuje reprodukciu patogénnych mikroorganizmov v prostate, normalizuje proces močenia, postupne obnovuje potenciu;
  • kuklu nečistôt Tambukan. Liečivý kal zozbieraný z dna jazera Tambukan má regeneračné, baktericídne, protizápalové vlastnosti. Účinne upokojuje zapálené oblasti slizníc, zlepšuje stav ciev, hojí kožné lézie;
  • olejový extrakt Hypericum. Má silný antioxidačný, antibakteriálny, antimikrobiálny účinok, aktivuje črevá, zmierňuje opuchy, lieči zápchu;
  • olejový extrakt z kvetov gaštanu konského. Zlepšuje stav ciev, riedi krv, znižuje priepustnosť kapilár, čo je často príčinou kŕčových žíl a hemoroidov;
  • olejový extrakt z vlaku tripartity. Zahrnuté v komplexnej liečbe prostatitídy. Olejový extrakt vlaku má výrazný protizápalový a antibakteriálny účinok;
  • olejový extrakt byliny celandine. Pomáha zvyšovať krvnú zrážanlivosť, lieči padnuté hemoroidné uzliny, rieši nádory. Celandina zmierňuje opuch, bolesť, zápal, hojí praskliny okolo konečníka, dezinfikuje, upokojuje podráždenú pokožku.

Spôsob použitia

Po večernej hygiene musíte zaujať vodorovnú polohu a zasunúť sviečku hlboko do análneho priechodu. Aby sa dosiahol maximálny účinok, odporúča sa úplne vyprázdniť črevá, napríklad aby sa pred vstreknutím sviečky urobil klystír.

Liečebný cyklus je 30-60 dní, to znamená, že celý priebeh bude vyžadovať 3 až 6 boxov čapíkov. Pre kompletnú liečbu hemoroidov alebo prostatitídy, musíte mať niekoľko kurzov po celý rok.

kontraindikácie

Precitlivenosť na včelie produkty, individuálna neznášanlivosť.

http://magazintrav.ru/sveci_gemoprost_t_verbena

Fórum pre mamičky a oteckov z Poltavy

Hemoroidy (((

  • ako
  • Nepáči sa vám
ANOUKI 30 november 2013

Mám takúto otázku, som veľmi boľavý a hrozné nepohodlie. Keď idem na toaletu, krváca. Čím lepšie liečiť masť alebo sviečky?


Všetko záleží na tom, aký druh hemoroidov máte. Potmou, že je interný a externý. Vnútorné je, keď hrbole sú vnútri, a vonkajšie je vonku. Vnútorné hemoroidy sa najlepšie ošetrujú sviečkami, externe - masťou.

  • ako
  • Nepáči sa vám
Momsen 02.12.2013

Súhlasím. Skontroloval som to na základe mojich skúseností a začal som mať strašnú alergiu z týchto sviečok. Ako výsledok, lekár povedal, že to nie je prekvapujúce, a docela často sa to stane. Napísal sviečky Proktozan a pah-pah-pah pomohli a ja už nemyslím, čo sa mi stalo.

Ako ho používať? Ako je uvedené inštrukcie, alebo vám lekár predpísal vlastným spôsobom?

  • ako
  • Nepáči sa vám
ANOUKI 03.12.2013

Ako ho používať? Ako je uvedené inštrukcie, alebo vám lekár predpísal vlastným spôsobom?


Podľa odporúčaní lekára bolo potrebné zapáliť sviečky na týždeň, ale pokiaľ viem, pokyny sú napísané rovnakým spôsobom.

  • ako
  • Nepáči sa vám
Doktor 03 Dec 2013

Všetko záleží na tom, aký druh hemoroidov máte. Potmou, že je interný a externý. Vnútorné je, keď hrbole sú vnútri, a vonkajšie je vonku. Vnútorné hemoroidy sa najlepšie ošetrujú sviečkami, externe - masťou.


V koreni nie je pravdivé vyhlásenie!
Pre vnútorné aj vonkajšie hemoroidy sa používajú kombinované liečebné režimy (tablety, čapíky, masti).
Ak je "zrkadlo" viditeľné v zrkadle - to neznamená, že nie je ovplyvnený vnútorný hemorridálny plexus. Hemoroidy sú zväčšená žila, zápal nemôže byť odsunutý na centimeter, uzol atď.

Ako ho používať? Ako je uvedené inštrukcie, alebo vám lekár predpísal vlastným spôsobom?


Z osobnej skúsenosti. Proktozan - nie je najlepšou voľbou. Je známy vďaka širokej reklamnej kampani, ale v praxi žiaľ nerobil hlasné sľuby zdravotníckych zástupcov.

Vážení užívatelia, napíšte svoje sťažnosti čo najpodrobnejšie do konzultačnej sekcie, aby ste mohli využiť možné možnosti plnej liečby, plus alebo mínus. Rád vám pomôžem!

  • ako
  • Nepáči sa vám
switala 05 Dec 2013

  • ako
  • Nepáči sa vám
Doktor 05 Dec 2013

Skúste masti Proctosedil, počas tehotenstva mi to veľmi pomohlo. Tiež vám odporúčam, aby ste absolvovali kurzy Detraleks alebo Venolgon. Môj manžel tiež hemoroidy, zatiaľ čo Proktozan a Gemoprost sú uložené sviečky. Z jednoduchých, ale účinných tipov, môžete robiť cvičenia - kresliť konečník v sebe a uistite sa, že opláchnite studenou vodou po každej deformácii.


Tu nie je na Ukrajine registrovaná len spoločnosť Gemoprost. Alebo si ho môžete kúpiť? Proktosedil - šikovná droga, bezpochyby len jeho úlohou je odstrániť zápal a odstrániť infekčné komplikácie, vyňať z návodu „Tehotenstvo:
Zakázané použitie lieku Proktosedil počas gravidity a laktácie.
Dojčenie sa má dočasne prerušiť, ak je potrebné použiť Proctosedil a alternatívne lieky nedávajú požadovaný účinok. "Prečo zavádzate ľudí?"

  • ako
  • Nepáči sa vám
aRINA 12. 12. 2013

  • ako
  • Nepáči sa vám
Camila 12.12.2013

Bol som šokovaný, určite som si nemyslel, že by sa to stalo mne, pôrod bol pred 14 rokmi, bez problémov v tejto oblasti. Dnes po vyprázdnení bola krv na papieri, dokonca som si myslel, že CD bolo začaté a potom to prišlo. čo je nooooooo. Kam ísť k akému lekárovi? (Chápem proctologist, len ak môžete odporučiť a inteligentné poradiť) To je presne hemoroidy, že jo? Len mi tam nebolí a nenašiel som žiadne uzliny.

Možno crack. Musíme ísť k proktologovi, aby bolo s diagnózou bezpečnejšie.

  • ako
  • Nepáči sa vám
aRINA 12. 12. 2013

Možno crack. Musíme ísť k proktologovi, aby bolo s diagnózou bezpečnejšie.


A sú na súkromných klinikách niekde alebo na bežných klinikách?

  • ako
  • Nepáči sa vám
Camila 12.12.2013

A sú na súkromných klinikách niekde alebo na bežných klinikách?

Išiel som na "He Clinic" diagnostikovať dobré vybavenie tam, ale ja som sa nedostal liečiť tam, pretože Je to drahé a nechodím k Dr. Sirkovichovi Orestovi, na fóre je veľa sťažností a ja som ho nemal veľmi rád. Stále tu niekde písal o ženskej proctologistke Mishura Zoya Ivanovna.

  • ako
  • Nepáči sa vám
Orishka 12 Dec 2013

Išiel som na "He Clinic" diagnostikovať dobré vybavenie tam, ale ja som sa nedostal liečiť tam, pretože Je to drahé a nechodím k Dr. Sirkovichovi Orestovi, na fóre je veľa sťažností a ja som ho nemal veľmi rád. Stále tu niekde písal o ženskej proctologistke Mishura Zoya Ivanovna.

No, nie toľko, len tri recenzie s tebou. Všetko, čo sa mu nepáči, nebude všetko pekné! On nie je stanovená cena za ošetrenie na klinike, ale sprievodca, a ak sa zaobchádza so všetkými za 200 hrivien, potom si myslím, že rovnaký sprievodca nebude veľmi dobrý, a nie len liečba drogami z lekárne môže pomôcť. Ale ja som v tom čase naozaj pomohol, zabudol som na svoju chorobu.

  • ako
  • Nepáči sa vám
aRINA 12. 12. 2013

Išiel som na "He Clinic" diagnostikovať dobré vybavenie tam, ale ja som sa nedostal liečiť tam, pretože Je to drahé a nechodím k Dr. Sirkovichovi Orestovi, na fóre je veľa sťažností a ja som ho nemal veľmi rád. Stále tu niekde písal o ženskej proctologistke Mishura Zoya Ivanovna.

A môžete za osobné náklady na prijatie a skúšku. Ďakujem))

  • ako
  • Nepáči sa vám
Camila 12.12.2013

No, nie toľko, len tri recenzie s tebou. Všetko, čo sa mu nepáči, nebude všetko pekné! On nie je stanovená cena za ošetrenie na klinike, ale sprievodca, a ak sa zaobchádza so všetkými za 200 hrivien, potom si myslím, že rovnaký sprievodca nebude veľmi dobrý, a nie len liečba drogami z lekárne môže pomôcť. Ale ja som v tom čase naozaj pomohol, zabudol som na svoju chorobu.

Mám pár ľudí v osobnom odhlásení o tom istom čine tohto lekára ako so mnou. Pokiaľ ide o cenu, konal podľa cenníka, ale on mi tiež povedal, že najdrahšia liečba bez toho, aby povedal, že tam bola alternatívna liečba drogami z lekárne na klinike. Čo mi záleží na tom, ako budú veľmi sprievodcovia! Lekár musel povedať o všetkých metódach liečby, ale už sa musím rozhodnúť pre 200 alebo 2000 UAH. liečených.

  • ako
  • Nepáči sa vám
Orishka 13. 12. 2013

Mám pár ľudí v osobnom odhlásení o tom istom čine tohto lekára ako so mnou. Pokiaľ ide o cenu, konal podľa cenníka, ale on mi tiež povedal, že najdrahšia liečba bez toho, aby povedal, že tam bola alternatívna liečba drogami z lekárne na klinike. Čo mi záleží na tom, ako budú veľmi sprievodcovia! Lekár musel povedať o všetkých metódach liečby, ale už sa musím rozhodnúť pre 200 alebo 2000 UAH. liečených.

Ak ste dojčiaca matka, potom výber liekov z lekárne nie je pre vás veľký (narazil som na to) a nie veľmi dobre pôsobiaci, a keď táto liečba problém nevyriešila, opäť sa ukáže, že lekár je chudobný. Čo doktor nazval najdrahšou cenou. ale neznamená, že je zlým špecialistom v proktológii. Bolo by to horšie, naopak!

  • ako
  • Nepáči sa vám
Checkmark 13.prosince 2013

Ak ste dojčiaca matka, výber liekov z lekárne nie je pre vás veľký (čelil som tomu)

Nie je to skvelé, ale je to. Otázkou je, či chce lekár zarobiť viac, a preto odporúča najdrahšiu liečbu, a to je všade v našej krajine (každý chce kúsok vytrhnúť bez toho, aby premýšľal o finančnom stave pacientov). ak existuje alternatívna liečba, je lepšie minúť zostávajúce peniaze na dieťa ako na vrecku lekára!

  • ako
  • Nepáči sa vám
Orishka 13. 12. 2013

Nie je to skvelé, ale je to. Otázkou je, či chce lekár zarobiť viac, a preto odporúča najdrahšiu liečbu, a to je všade v našej krajine (každý chce kúsok vytrhnúť bez toho, aby premýšľal o finančnom stave pacientov). ak existuje alternatívna liečba, je lepšie minúť zostávajúce peniaze na dieťa ako na vrecku lekára!

Súhlasím, ale nezabudnite, čo je plat teraz na lekárov + 2000 UAH a je veľmi ťažké žiť na peniazoch sám, a ak je ešte rodina. A teraz je veľmi ťažké nájsť lekára a dokonca aj dobrého, ktorý by o jeho vrecku nerozmýšľal. Taký je život!

  • ako
  • Nepáči sa vám
Camila 16.12.2013

  • ako
  • Nepáči sa vám
Marusja 16.12.2013

Súhlasím, ale nezabudnite, čo je plat teraz na lekárov + 2000 UAH a je veľmi ťažké žiť na peniazoch sám, a ak je ešte rodina. A teraz je veľmi ťažké nájsť lekára a dokonca aj dobrého, ktorý by o jeho vrecku nerozmýšľal. Taký je život!

Ale čo Hippokratova prísaha?

  • ako
  • Nepáči sa vám
aRINA 16.12.2013

  • ako
  • Nepáči sa vám
Camila 18.12.2013

Bliiiin, čítal som recenzie o OH-klinikách a jej proktologoch, obávam sa v neprítomnosti.

Pridané Takže tam sú len 2 proctológovia pre K. Sirkovich nie je presne ísť, ale čo ten druhý, aké sú odpovede I. Lupats?

Čítal som, že je to špecifická osoba a dobrý špecialista.

http://mama.pl.ua/index.php?showtopic=5033page=5

Sviečky "Hemoprost"

Poskytujú imunomodulačnú, regeneračnú, hojenie rán, antipruritiku, posilňovanie kapilár, adaptogénny účinok,

absorbovať tuleň prostaty,

rozpustiť adhézie v panve, spôsobiť mierny úľavový efekt,

zlepšiť metabolizmus tkanív,

majú výrazný imunomodulačný a tkanivový účinok, t

regulujú funkciu endokrinného systému

zvýšenie sexuálnej aktivity

obnoviť sexuálne libido.

prostatitídy a sprievodného poklesu sexuálnej potencie,

paraproktitída so suchosťou v konečníku a bolesťou,

vnútorné hemoroidy s bolesťou.

zloženie: propolis, rakytníkový olej, extrakt z homeopatických olejov, extrakt z bahna jazera Tambukan, olej thuya, homeopatické esencie: ľubovník bodkovaný, gaštan konský, ginkgo biloba a iné, kakaové maslo.

Uvoľňovací formulár: 10 sviečok (čapíkov) v plastových formách v balení spolu s návodom na použitie.

výrobca: CJSC Homebatické laboratórium Verbena, Pyatigorsk

propolis - jedná sa o adhézne látky, ktoré včely zbierajú z jarných púčikov stromov a modifikujú ich enzýmami, medzi ktoré patria najužitočnejšie organické zlúčeniny, ako sú flavonoidy, terpény, glykozidy a iné, majú najpriaznivejší účinok na ľudské telo, majú antimikrobiálny účinok, používajú sa na liečba rôznych chorôb a rán.


Rakytník - Je široko používaný na zníženie a zastavenie bolesti počas zápalových procesov, na rýchle hojenie rán, urýchlenie granulácie a epitelizáciu tkanív.

Bahenné jazero Tambukan - má výrazný baktericídny účinok, pretože obsahuje biologicky aktívne látky, lyzozým a zlúčeniny podobné penicilínu, počas druhej svetovej vojny sa bahno jazera Tambukan úspešne používalo v nemocniciach kaukazských minerálnych vôd pri liečbe rán.

thuja - aktívne bojuje proti spóram rôznych húb a baktérií, má antimikrobiálne, hemostatické, protizápalové, hojenie rán, tonické vlastnosti.

Homeopatická technológia prípravy na báze prírodných produktov zozbieraných v ekologicky čistých oblastiach Kaukazu zabezpečuje aktívnu absorpciu prichádzajúcich liekov, čo poskytuje mnohostranný intersticiálny efekt: lokálne anestetikum, protizápalové, vstrebateľné, regenerujúce. Sviečky hemoprost-t:

s léziami sliznice konečníka urýchľujú epitelizáciu,

podporovať hojenie ťažkých rán, vonkajších a vnútorných vredov,

zvýšenie pružnosti ciev,

normalizovať proces močenia,

zmierniť bolesť a pocit preplnenia močového mechúra,

viaczložkové zloženie a multi-účinok pôsobenia liekov majú aktívny vplyv na reguláciu a zvýšenie potencie,

regulujú funkciu endokrinného systému

zvýšenie sexuálnej aktivity

obnoviť sexuálne libido (sexuálna túžba).

Poskytujú imunomodulačnú, regeneračnú, hojenie rán, antipruritiku, posilňovanie kapilár, adaptogénny účinok,

absorbovať tuleň prostaty,

vyriešiť adhézie v panve,

spôsobiť mierny laxatívny účinok,

zlepšiť metabolizmus tkanív,

majú výrazný imunomodulačný a tkanivový účinok.

Indikácie na použitie :

prostatitídy a sprievodného poklesu sexuálnej potencie,

paraproktitída so suchosťou v konečníku a bolesťou,

vnútorné hemoroidy s bolesťou.

Po hygienickom zákroku sa pred spaním položí 1 sviečka hlboko do dutiny konečníka.

Priebeh liečby je 30-60 dní. Na kurze 3-6 baleníca..

! Odporúčané kurzy pre úplnú obnovu funkcií prostaty.

Precitlivenosť na včelie produkty, individuálna neznášanlivosť zložiek. Toxikologicky testované, netoxické. Uvoľňuje sa bez lekárskeho predpisu. Nie je to liek.

Napíšte recenziu

Vaša recenzia: Poznámka: Značky HTML nie sú podporované! Použite obyčajný text.

Hodnotenie: Zlé Dobré

Zadajte kód zobrazený na obrázku:

http://zdravo-opt.ru/svechi-gemoprost.html

Gemoprost t sviečky recenzia

"Mal som hrozné hemoroidy a silnú bolesť." "Mal som operáciu na odstránenie uzlov, ale čas uplynul a to sa zhoršilo." "Po narodení sa objavili hemoroidy." Takto začínajú príbehy mnohých ľudí, ktorí čelia tejto nepríjemnej chorobe. A takto končia po použití našich prípravkov „Neuveriteľné! Po 10 dňoch všetky prejavy choroby prešli! Teraz takmer rok uplynul a hemoroidy sa nevracajú. Len nejaké zázraky!

Predstavujeme vám unikátne sviečky vyvinuté jedným z najväčších v Rusku, vedeckého laboratória "Verbena". Laboratórium vytvára vysoko účinné, 100% prírodné prípravky na báze liečivých rastlín (viac ako 400 položiek). Ako súčasť sviečok: propolis, rakytníkový olej, thuja, ľubovník bodkovaný, gaštan konský, gingo biloba, kakaové maslo.

  • Je to hodná alternatíva k chemickým liekom.
  • Sviečky riešia hemoroidy, čím zmierňujú zápal.
  • Eliminovať ťahanie a pálenie bolesti, zápcha a svrbenie.
  • Podporovať hojenie odrenín, prasklín, odrenín, ako aj vonkajších a vnútorných vredov.
  • Aktívne ovplyvňujú reguláciu a zvyšovanie potencie.
  • Používanie sviečok môže byť tehotné a mladé dojčiace matky.

Sviečky nemajú žiadne kontraindikácie a vedľajšie účinky. Nízka cena umožní efektívny priebeh spracovania pozostávajúci z troch balení.

Cena za 1 balenie je 210 rubľov.

Sieť obchodov „Honey“ je jediným zástupcom spoločnosti Kuzbass, ktorý uzavrel zmluvu o dodávke lieku.

"GEMOPROST-T"

Zloženie: propolis, rakytníkový olej, extrakt z homeopatických olejov, extrakt z bahna jazera Tambukan, olej thuya, homeopatické esencie: ľubovník bodkovaný, gaštan konský, ginkgo biloba a iné, kakaové maslo.

Indikácie: prostatitída a sprievodné zníženie sexuálnej potencie, bolestivé močenie, retencia moču, paraproktitída so suchosťou v konečníku a bolesť, vnútorné hemoroidy s syndrómom bolesti.

Kontraindikácie: neidentifikované. Toxikologicky testované, netoxické.

Činnosť: imunomodulačné, regeneračné, hojenie rán, antipruritické, kapilárne posilnenie, adaptogénne. Odstraňuje tuleň prostaty, znižuje zápal. Odstraňuje hroty v panve, čo spôsobuje mierny preháňací účinok. Zlepšuje metabolizmus tkaniva, prejavuje imunomodulačný a tkanivový efekt

Použitie: S léziami sliznice rekta urýchľuje epitelizáciu. Podporuje hojenie ťažkých rán, vonkajších a vnútorných vredov, zvyšuje elasticitu krvných ciev. Normalizuje proces močenia, zmierňuje bolesť a pocit preplnenia močového mechúra. Viaczložkové zloženie a mnohostranný účinok liekov majú aktívny vplyv na reguláciu a zvýšenie potencie. Reguluje funkciu endokrinného systému, zvyšuje sexuálnu aktivitu, obnovuje sexuálne libido (sexuálnu túžbu). po hygienickom zákroku pred spaním vložte do rektálnej dutiny sviečku.

Forma uvoľnenia: Sviečky

Priebeh liečby: minimum je 30 dní, odporúča sa opakované cykly, aby sa úplne obnovili funkcie prostaty.

"GEMOPROST"

Zloženie: propolis, rakytníkový olej, extrakt z homeopatických olejov, olej thuja, homeopatické esencie: ľubovník bodkovaný, gaštan konský, ginkgo biloba a iné, kakaové maslo.

Indikácie: prostatitída a sprievodné zníženie sexuálnej potencie, bolestivé močenie, retencia moču, paraproktitída so suchosťou v konečníku a bolesť, vnútorné hemoroidy s syndrómom bolesti.

Kontraindikácie: neidentifikované. Toxikologicky testované, netoxické.

Činnosť: imunomodulačné, regeneračné, hojenie rán, antipruritické, kapilárne posilnenie, adaptogénne. Odstraňuje tuleň prostaty, znižuje zápal. Odstraňuje hroty v panve, čo spôsobuje mierny preháňací účinok. Zlepšuje výmenu tkanív.

Použitie: S léziami sliznice rekta urýchľuje epitelizáciu. Podporuje hojenie ťažkých rán, vonkajších a vnútorných vredov, zvyšuje elasticitu krvných ciev. Normalizuje proces močenia, zmierňuje bolesť a pocit preplnenia močového mechúra. Viaczložkové zloženie a mnohostranný účinok liekov majú aktívny vplyv na reguláciu a zvýšenie potencie. Reguluje funkcie endokrinného systému, zvyšuje sexuálnu aktivitu, obnovuje sexuálne libido (sexuálnu túžbu) po hygienickom postupe, predtým, než pôjde do postele 1, vloží sviečku do dutiny konečníka.

Forma uvoľnenia: Sviečky

Priebeh liečby: minimum je 30 dní, odporúča sa opakované cykly, aby sa úplne obnovili funkcie prostaty.

"EBILOM-GEMORRALGIN"

Zloženie: propolis, extrakt z bahenného jazera. Tambukan, rakytníkový olej, extrakt z homeopatických olejov, gaštanový olej, homeopatické esencie žihľavy, únik pivonky, kakaové maslo.

Indikácie: hemoroidy so silne krvácajúcimi hemoroidnými uzlinami, trhliny ulcerácie análneho otvoru, paraproktitída so suchosťou v konečníku a bolesť.

Kontraindikácie: precitlivenosť na včelie produkty. Toxikologicky testované, netoxické.

Pôsobenie: krvácanie hemoroidy konečníka, vytekanie, svrbenie, odieranie; Má regeneračný účinok na steny hemoroidných žíl, má anestetický a upokojujúci účinok.

Aplikácia: reguluje venózny krvný obeh v panve, konečníka, eliminuje zápal, bolesť, svrbenie v hemoroidoch, podporuje hojenie odrenín, prasklín, odrenín. po hygienickom zákroku pred prechodom na lôžko 1 by mala byť do rektálnej dutiny vložená sviečka, odporúča sa použiť ju v kombinácii s granulami a masťou Ebil a masťou Ledum.

Forma uvoľnenia: Sviečky

Priebeh liečby: minimálne - 30 dní, odporúča sa opakovať cykly, aby sa zabránilo relapsu. Čapíky môžete používať počas tehotenstva a dojčenia.

http://med-fitoapteka.ru/index.php?option=com_contentview=articleid=189

Sviečky Gemoprost-T

Liečba chronických hemoroidov, prostatitídy.

Náklady na doručenie v Moskve v rámci Moskovského okruhu sú bezplatné pri objednávke od 2500 rubľov. Pri objednávke vo výške 1000 rubľov až 2500 rubľov - náklady na dodanie bude 250 rubľov.
Región dodávky: Rusko

charakteristiky

popis

Technológia prípravy založená na prírodných produktoch zozbieraných v ekologicky čistých oblastiach Kaukazu zabezpečuje aktívnu absorpciu prichádzajúcich liekov, čo poskytuje mnohostranný intersticiálny účinok: lokálne anestetikum, protizápalové, rozlišujúce, regeneračné.

S léziami sliznice rekta urýchľuje epitelizáciu.
Podporuje hojenie rán, vonkajšie a vnútorné vredy, zvyšuje elasticitu krvných ciev. Normalizuje proces močenia, zmierňuje bolesť a pocit preplnenia močového mechúra. Aktívne ovplyvňuje reguláciu a zvyšovanie potencie. Zvyšuje sexuálnu aktivitu, obnovuje sexuálnu túžbu.
prostatitis; a sprievodné zníženie sexuálnej potencie, bolestivé močenie, retencia moču, narkóza s suchosťou v konečníku a bolesť, vnútorné hemoroidy s bolesťou.
Má regeneračné, hojenie rán, antipruritikum, posilnenie kapilár, adaptogénny účinok. Odstraňuje tuleň prostaty, znižuje zápal. Odstraňuje hroty v panve, čo spôsobuje mierny preháňací účinok.
Zlepšuje výmenu tkanív.

http://www.i-altai.ru/e-store/?SECTION_ID=1377ELEMENT_ID=23959

Sviečka hemoprost - návod na použitie lieku

V poslednej dobe, farmaceutický trh predstavil sviečky Gemoprost, návod, pre ktorý uvádza, že je účinný liek na hemoroidy, prostatitis a ďalšie choroby. Liek je úplne prirodzený a pomáha liečiť mnohé ochorenia.

Vlastnosti liekov

Sviečky Hemoprost je homeopatický bylinný liek. Bol vytvorený na liečbu a prevenciu hemoroidov, prostatitídy a niektorých gynekologických ochorení. V takmer každej lekárni si môžete kúpiť liek bez lekárskeho predpisu. Sviečky sú považované za úplne bezpečný a vysoko účinný liek, pretože sú založené na kakaovom masle a obsahujú prírodné zložky:

  1. Propolis - zmierňuje bolesť a zápal, zmierňuje svrbenie, obnovuje potenciu, má antibakteriálne vlastnosti.
  2. Aloe - má výrazný adaptogénny účinok, je účinný pri pretrvávajúcej zápche a hemoroidoch.
  3. Yarrow - používa sa v prítomnosti kŕčových uzlín, sprevádzaný uvoľnením krvi, ako aj pokročilými formami hemoroidov.
  4. Chestnut - posilňuje kapiláry, zmierňuje kŕče, zmierňuje stav pacienta, zmierňuje ťažkú ​​bolesť.
  5. Ginkgo biloba - odstraňuje zápal, zlepšuje metabolizmus tkanív, znižuje opuchy.
  6. Rakytníkový olej - pomáha obnoviť poškodenú sliznicu konečníka, lieči vredy, robí krvné cievy pružnejšie, normalizuje erektilnú funkciu.

Tiež výrobca vyrába sviečky Gemoprost T, ktoré obsahujú extrakt z bahna extrahované z jazera Tambukan. Má vynikajúci baktericídny účinok, hojí rany a poranenia. Aj v čapíkoch sa používa thuja, ktorá aktívne bojuje proti všetkým druhom húb a baktérií, zastavuje krvácanie, zmierňuje zápal a krásne tóny.

Ich ďalšie zložky sú podstatou kostihoja, ľubovníka bodkovaného, ​​rue. Dávky všetkých zložiek lieku - homeopatické. Kakaové maslo poskytuje rovnomernú distribúciu aktívnych zložiek liečiva. V jednom balení sa nachádza desať čapíkov.

Ako sa liek

Sviečky majú komplexný účinok: zmierňujú zápal, hojia rany, odstraňujú svrbenie a zvyšujú imunitu. Absorbujú hemoroidy, posilňujú kapilárne steny, zastavujú zápalový proces, obnovujú poškodené tkanivo a majú mierny laxatívny účinok. Keď čapíky prostaty normalizujú proces vyprázdňovania a zmierňujú pocit preplnenia. Účinné látky prostriedku zlepšujú aktivitu endokrinného systému, vďaka čomu sa účinnosť zlepšuje a libido sa zvyšuje. Okrem toho liečivo rieši všetky tesnenia prítomné v prostate.

Hemoprost sviečky sa používajú na liečbu rôznych ochorení:

  • vnútorné hemoroidy;
  • svrbenie a pálenie;
  • trhliny v konečníku;
  • bolesť pri močení;
  • prostatitídy sprevádzanej retenciou moču;
  • pokles sexuálnej túžby.

Liek rýchlo odstraňuje všetky nepríjemné pocity a podporuje regeneráciu pacienta. Nemôžu sa však používať v prípade neznášanlivosti zložiek, najmä včelích produktov.

Sviečky nespôsobujú vedľajšie účinky, ale zriedkavo sú negatívne dôsledky vo forme alergickej reakcie. Pri rektálnom podávaní je predávkovanie v zásade nemožné, ale ak sú nejaké negatívne reakcie, liek by sa mal zrušiť a okamžite kontaktovať proktologa. Nahradí liek iným a pomôže zbaviť sa všetkých prejavov, ktoré vznikli počas liečby.

Ak pacient trpí neznášanlivosťou určitých látok, je možný angioedém a anafylaktický šok. Príležitostne je možná kožná vyrážka, odlupovanie a svrbenie a nepríjemné pocity v oblasti konečníka. Liek nie je možné používať pre deti, ako aj počas tehotenstva a dojčenia.

Čapíky Gemoprost sú určené na vloženie do konečníka alebo do pošvy. Postup sa má vykonať raz denne, najlepšie v noci. Vykonajte hygienické postupy. Odporúča sa vytvoriť klystír s odvarom z bylín alebo prirodzene vyprázdniť črevá. Potom sa sviečka vloží do konečníka a leží na boku. Po zákroku stojí za to trvať asi tridsať minút.

Trvanie liečby závisí od formy ochorenia.

Liečba trvá spravidla od desiatich do tridsiatich dní. Počas roka je žiaduce absolvovať tri alebo štyri cykly - na dosiahnutie maximálneho účinku a obnovenie normálneho fungovania prostaty. Ak sa liek používa na profylaxiu, priebeh liečby trvá až dva týždne. Čas použiteľnosti čapíkov - dva roky, v suchu a chlade. Liek musí byť chránený pred vystavením slnečnému žiareniu - znižuje jeho účinnosť a nepriaznivo ovplyvňuje zloženie.

recenzia

Názory na účinnosť lieku sú rozdelené: na internete môžete nájsť pozitívne aj negatívne recenzie čapíkov. Väčšina pacientov si všimne nasledujúce prínosy nápravy:

  • prirodzenosť zložiek;
  • primeranú cenu;
  • rýchla úľava od bolesti a nepohodlia;
  • nedostatok kontraindikácií a negatívnych reakcií;
  • jednoduchosť použitia.

Lekári potvrdzujú bezpečnosť a účinnosť lieku a odporúčajú ho všetkým mužom trpiacim prostatitídou. Pre niektorých boli sviečky neúčinné. Takmer vo všetkých takýchto prípadoch sa nevykonali žiadne ďalšie vyšetrenia na stanovenie presnej diagnózy. Okrem toho sa liek nemôže použiť ako nezávislý nástroj na liečbu ochorenia.

Sviečky by mali byť súčasťou komplexnej liečby. Napriek tomu, že väčšina hodnotení o lieku je pozitívna, pred použitím Gemoprostu sa poraďte so svojím lekárom o vhodnosti liečby. Len odborník môže diagnostikovať a určiť, aké účinné bude použitie rektálnych čapíkov.

http://urolg.ru/neotlojnie/gemoprost-svechi-instrukciya.html

Viac Článkov O Kŕčových Žíl

  • Hemoragická vaskulitída
    Kliniky
    Hemoragická vaskulitída (ochorenie GDV alebo Schönlein-Genoha) je zápalové ochorenie skupiny vaskulitídy, v ktorej sú postihnuté malé krvné cievy (kapiláry). Zvyčajne je to samo-obmedzený patologický stav.
  • Ako liečiť zápchu u dieťaťa? Čo robiť, čo dať liek?
    Komplikácie
    Črevné problémy u malých detí a predškolákov nie sú nezvyčajné. Aj keď sa dieťa obáva o žalúdok, nemôže sa vždy sťažovať svojej matke. Pre rodičov je dôležité včas si všimnúť, či dieťa už dlhú dobu nemalo stoličku, alebo ho „veľká“ túra zranila a snažila sa mu pomôcť zbaviť sa zápchy.