Lymfomat (tlaková terapia, lymfatická drenáž) - recenzie

Ako napísať recenziu:

  • Napísať recenziu na Yandex Market
    Spätná väzba o obchode by mala popisovať vašu osobnú skúsenosť s interakciou s obchodom pri objednávaní, výbere, nákupe, dodaní, samoexportovaní tovaru alebo následnej údržbe.
    Napísal som recenziu, keď bude publikovať? Recenzie sa uverejňujú do 24 hodín od prijatia. O stave vašej kontroly sa môžete dozvedieť na stránke Môj trh → Moje recenzie.
  • Uverejniť recenziu s fotografiami v našej skupine Vkontakte

Ak chcete overiť pravosť publikovaných recenzií, použite stránky Dopravných spoločností alebo Pošta. Ak to chcete urobiť, z akejkoľvek revízie (okrem tých, ktoré boli doručené našimi kuriérmi v Petrohrade / Moskve), skopírujte číslo faktúry alebo sledovač pošty a vložte odkazy nižšie

Názov: Ksenia
Mesto: Petrohrad
Objednávacie číslo: №1413
Dátum objednávky: 07/10/2015
Dodanie: kuriérom

Mám zariadenie v internetovom obchode "maxmassage". Rýchle a pohodlné. Veľmi výhodná lokalita: vysoko kvalitné fotografie produktu, podrobný popis, všetko je jednoduché a jasné. Zariadenie je veľmi dobré, má štyri funkcie: masáž, lymfodrenáž, tlakovú terapiu, automatický režim. Môžete nastaviť tlak v komorách, má funkciu vypnutia komôr, tzn. Mám vlastný malý kozmetický salón a tento masér prišiel na miesto, klienti boli absolútne potešení po zasadnutiach tlakovej terapie. Mám štandardné vybavenie. Myslím, že pre neho dostanem šortky, aby boli spokojnejší klienti. S týmto prístrojom môžete bojovať nielen s nadváhou a celulitídou, ale aj s opuchom a unavenými nohami. Niekedy sám, keď trávim celý deň na nohách, vstúpim do nohavíc a ľahnem si, vychutnávam si masáž, bolesť v nohách okamžite zmizne. Zariadenie bolo dodané rýchlo, bezplatne a vo vhodnom čase pre mňa. Skontrolovaný kompletný súbor tovaru a prevádzkový stav. Zariadenie je veľmi potešené.

Meno: Svetlana
Mesto: Čeľabinsk
Objednávacie číslo 1780
Dátum objednávky: 07.22.2016
Dodávka: Dopravná spoločnosť DPD

Objednať ZAM-200S INSTRUMENT PRE LYMPH DRAINAGE, PRESSOTHERAPY, MASSAGE.
Po prvé, bolo veľmi desivé posielať veľa peňazí, pretože pre moje mesto sa vyžaduje 100% platba vopred. Objednávka však bola zaplatená a prišla za necelý týždeň. Zdvihol z postu v obchodaku. Zariadenie je dobre zabalené, dodané včas. Balík balíkov zodpovedal mojej objednávke, krém a jednorazový oblek boli pridané plus. V ten istý deň som testoval všetky 3 režimy ZAM-200S. Viac ako lymfatická drenáž a tlaková terapia. Výkon zariadenia je dobrý, mám dosť polovice. Jediný negatívny je silný továrenský zápach na čižmách. Celkovo som s nákupom spokojný. Ďakujeme predajni za radu, vykonanie objednávky včas a samozrejme samotný prístroj.

Meno: Olga
mesto: Vladimir
Objednať: №1831
dátum objednávky: 25. august 2016
Dodávka: vyzdvihnutie v Moskve
Dobrý večer! 25. augusta som si objednal lymfodrenážny aparát Seven-liner zam-02. Možnosti sa zhodujú. Skutočne uvedený dar mi bolo povedané, že to nestačí. A dnes som už dostal svoju objednávku. Veľmi výzva. Dieťa malo reláciu lymfatickej drenáže a masáž pre seba. Ďakujem, som šťastný.

ahoj Chcem zanechať recenziu o poctivosti obchodu. Bývam v Baškortostskej republike, v horách. Sterlitamak a veľmi sa obáva, že tovar ma nedosiahne. Väčšina obchodov pracuje na predplatenom systéme a platiť veľké peniaze nikde nie je veľmi desivé a nebezpečné. Iba váš obchod mi ponúkol dve možnosti prepravy, ktoré som použil a nestratil. Na odporúčanie lekára som potreboval prístroj, ktorý naháňa lymfu, po dlhom štúdiu a hľadaní som bol úplne zmätený. Chcem poďakovať konzultantke Angelovej za jej profesionalitu a logistiku Marianu. Len na vašej webovej stránke som bol schopný pochopiť, aký je rozdiel medzi lymfatickou drenážou a tlakovou terapiou. Vaše články sú obyčajným ľuďom jasné (ako ja). Teraz o zariadení. Používam ho 14 dní. Zariadenie splnilo všetky moje očakávania. Edemas spal, bedrá prestali bolieť, stratil som 4,5 kg. a to je len začiatok, potom spojím procedúry s obalmi a vitamínovými krémami. Moje zariadenie Seven Liner ZAM-Luxury v kompletnej sade. Dodané TC "Bajkalská služba" SP-p100764, 10.7.2015. Ďakujem vám všetkým. Vďaka obchodu maxmassage pripájam fotografie a videá k stiahnutiu. S pozdravom, Antonina.

Meno: Irina Jurijevna
Mesto: Petrohrad
Objednávacie číslo: 1327
Dátum objednávky: 05/13/2015.
Dodávka: Kuriér

Ospravedlňujem sa za dlhé čakanie. Tu je moja recenzia, prístroj je veľmi potešený, naozaj pomáha v boji proti edému, zmierňuje únavu a ťažkosti v nohách. Mám ho rád na konci pracovného dňa alebo po tréningu, pocit vedenia nôh prechádza okamžite.

Meno: Andrey
Mesto: Yelabuga
Objednávacie číslo: 1474
Dátum objednávky: 08.28.2015.
Dodávka: Číslo faktúry na obchodnej linke 15-00013303051

Dobrý deň! Objednal som si prístroj na lymfodrenáž ZAM-LUXURY Prístroj na lymfatickú drenáž, celý rad 4 režimov (plne vybavená) a maska ​​„horúca čokoláda“ s riasami, škoricou a chilli (500 ml) a bol úplne potešený :) a všetko, čo som dostal ako darček dva obleky pre prístroj a dva krémy :), z ktorých som bol tiež potešený :) Cvičím masáž doma a mnohí z mojich klientov sa mi páčili prístroj, a keď ho použijete v duete s maskou, efekt vás nenechá čakať! Mnohí moji klienti odišli s výsledkom, čo najviac sme dosiahli v 10 stretnutiach mínus 4 cm, pre mňa je to vynikajúci výsledok, vzhľadom na to, že ste len klamali a rozprávali :))) a tiež som sa naozaj páčila kozmetika Alganika a dnes som znovu objednal v max masáž :) Chcem doplniť "Alganika" :) TK "Business Line" Číslo faktúry 15-00013303051 od 08.28.15,

Názov: Babaeva Alesia
Mesto: Makhachkala Resp. Dagestan
Objednávacie číslo: 1417
Dátum objednávky: 15/15/15
Dodávka: TC Energetický nákladný list číslo 173-1016045

ahoj Dostal dlho očakávaný balík (07/26/15) Objednaný Touch Presso červený v plnej sade. Príjemným bonusom boli 2 krémy ako darček. Používam zariadenie mesiac, stratil som 5 kg. opuch, únava a strata kože. Som vám večne vďačný za vašu pomoc pri výbere prístroja. Úspechy pre vás a obrovské od srdca. Posielam vám fotografie a videá, ktoré používam. Prijaté číslo faktúry TC Energy 173-1016045

Meno: Elena Tsaraeva
Mesto: Pyatigorsk
Objednávacie číslo: 1429
Dátum objednávky: 07/27/15
Dodávka: Bajkalský servisný list č. SP-p084102

ahoj Ona objednala lymfatickú drenážnu aparatúru Air Presso WGT-12000 v obchode Maxmassage dňa 07/27/2015, a dostal ju dňa 4.08.2015. Priniesol rovno domov vo vhodnom čase pre mňa. Používam maséra na prevenciu venóznej nedostatočnosti a svokry z edému (má lymfodémiu). Masér veľmi spokojný servis na najvyššej úrovni. Veľmi pekne ďakujem. Prijatá fakturačná služba Bikal SP-p084102

Názov: Nádej
Mesto: Petrohrad
Objednávacie číslo: 1421
Dátum objednávky: 07.22.2015
Dodávka: Kuriér

Vitajte! Deň pred včerajškom som si na stránke MaxMassage objednal prístroj s 3 programami - na masáž, lymfodrenáž a tlakovú terapiu ZAM-200S. Bolo pekné, že mladý muž zavolal skoro okamžite a povedal, že príkaz môže byť prijatý ešte dnes. Len úžasná citlivosť! Je veľmi výhodné, že klient sám pridelí dodaciu dobu - a všetko bolo dodané presne v určenom čase. Ďakujem veľmi pekne za rýchlosť servisu a pohodlia! Pekným bonusom boli dva krémy. Používam zariadenie niekoľko dní, som s procesom spokojný, dúfam, že výsledok bude rovnaký!
S úctou a vďačnosťou, Nádej.

Meno: Natalia
Mesto: Rostov-on-Don
Objednávacie číslo: 1329
Dátum objednávky: 14. máj 2015
Dodávka: Bajkalský nákladný list číslo SP-m045122

Zakúpili sme stroj s lisovacími topánkami ZAM-LUXURY (výrobca WelbuTech Seven Liner) pre Club VELL TIME, boli sme veľmi spokojní s rýchlosťou, kvalitou dizajnu a dodaním. Len o týždeň neskôr bol prístroj už s nami. Naši zákazníci už vyskúšali všetky účinky zariadenia. Lymfatická drenáž je masáž stlačeným vzduchom, s použitím špeciálnych manžiet (nohavíc / čižiem), rozdelených do komôr / komôr (po 5 kusoch), do ktorých sa striedavo privádza vzduch z nôh do stehien. Jeden klient dokonca zanechal recenziu "Nedávno som absolvoval 10 sedení lymfatickej drenáže a tlakovej terapie. Som v nepopísateľnom nadšení pre procedúry! Lymfatická drenážna masáž prichádza zdola nahor, po zákroku je prebytočná tekutina a v nohách sa cítite mimoriadne ľahko! Len som letel po zasadnutí, únava nôh prešla po jednom dni v pätách, opuch odišiel, topánky boli upevnené za sekundu bez námahy.Pressoterapia je užitočná pri štiepení tukových buniek a ich odstraňovaní z tela. Dokonale pomáha znižovať celulitídu, odstraňuje kožu v dôsledku štiepenia buniek a odoberania tekutín a stáva sa hladkým, viac ako 10 sedení, boky a pás sa stali štíhlejšími, trvalo niekoľko centimetrov.Vzhľadom na procedúry, moja hmotnosť je veľmi nápadná, moja hmotnosť stratená, stratil som 2 kilogramy počas kurzu, zatiaľ čo jedli rovnakým spôsobom ako predtým.
Pressoterapia a lymfatická drenáž sa odporúčajú pre tých, ktorí majú sedavú prácu, alebo naopak, strávite celý deň na nohách a samozrejme všetkým, ktorí chcú schudnúť a nenávistnú celulitídu. Ďakujeme Vašej spoločnosti MaxMassage za dobrú prácu a prepravu spoločnosti Bajkal Service za rýchle dodacie číslo faktúry SP-m045122 (obj. Č. 1329) v meste Rostov-on-Don 18.05.2015g.


Meno: Julia
Mesto: Nižný Novgorod
Objednávacie číslo: 1419
Dátum objednávky: 07.16.2015
Dodávka: Bajkalský servisný list SP-P082077

Dobrý deň, chcem zanechať recenziu o zakúpenom zariadení v internetovom obchode MaxMassage. V prvom rade som chcel vyjadriť svoju hlbokú vďačnosť všetkým zamestnancom tejto spoločnosti za ich radu, rýchle odoslanie. Objednávka bola doručená: 18. júl 2015. 16. júl Kúpil som si zariadenie Gapo multi-5: multimédium pre lymfoplastickú a tlakovú terapiu Kompletný set Keď som mal lymfodémiu, toto zariadenie bolo po prvej masáži len rozprávkou, ktorá sa mi v nohách cítila tak ľahko, že som to nemohla vyjadriť slovami, Ďakujem za vašu prácu. A ďalšie špeciálne poďakovanie za dary vo forme krémov.
A niektoré z mojich fotiek.

Meno: Tatiana
Mesto: Moskva
Objednávacie číslo: 1385
Dátum objednávky: 18.6.2015.
Dodávka: Kuriér

Kúpil som od vás lymfatickú drenáž ZAM-LUXURY, plnú sadu. V manžete pre pasu bolo manželstvo v továrni, ale vďaka celému obchodnému tímu a osobne vedúcemu manažérovi Angela Olegovna som bol okamžite vymenený. Na moju žiadosť bola pásková manžeta nahradená predĺžením manžety. Vďaka moc. Teraz o samotnom zariadení. Jednoduchá manipulácia: je tu inštrukcia a všetky tlačidlá sú tiež podpísané v ruštine. Masáž na to je radosť, dokonca aj vo sne.

Názov: Irina K.
Mesto: Kazaň, Tatarstanská republika
Objednávacie číslo: 1312
Dátum objednávky: 05.05.2015
Dodávka: Bajkalský servisný list SP-p067100

Dobré popoludnie Chcem začať so skutočnosťou, že posielanie peňazí na objednávku do internetového obchodu vždy vyvoláva otázku „nenechajte sa oklamať“, takže to neurobili. Objednávka prišla veľmi rýchlo dopravná spoločnosť "Bajkal služby".
Teraz o zariadení, ja, rovnako ako moja matka a manžel naozaj páčili postupy na prístroji zam-zam 200. Toto zariadenie má 3 režimy, 1 masáže a uvoľňuje unavené nohy, 2 urýchľuje lymfy a zlepšuje krvný obeh nôh, 3 z celulitídy. Celá rodina absolvovala kurz za 10 dní a bola potešená pocitom ľahkosti v nohách. Ďakujeme, že ste poskytli možnosť nákupu takéhoto zariadenia. A ďalšie špeciálne poďakovanie za dary vo forme celulitídnych krémov!

Meno: Julia K.
Mesto: Petrohrad
Objednávacie číslo: 1380
Dátum objednávky: 15.06.2015
Dodávka: Kuriér

Kúpil som ti masér Zum Luxury štandardné vybavenie. Pokyny sú pripojené k zariadeniu v ruštine a na samotnom zariadení sú všetky tlačidlá podpísané aj v ruštine. Zariadenie je veľmi jednoduché na údržbu, čo je veľmi výhodné pre použitie doma. Sú tu funkcie masáže, lymfodrenáž, tlaková terapia. Môžete nastaviť požadovaný čas procedúry a zvoliť tlak vzduchu. Ďalšou dôležitou vlastnosťou je, že môžete vypnúť jednu alebo niekoľko kamier na manžety, pre tie miesta, ktoré nemusia používať tlak vzduchu (zo zdravotných dôvodov). Prístroj môže byť tiež použitý na niekoľko procedúr súčasne (napríklad dolné končatiny a ruky). Vo všeobecnosti je samotné zariadenie veľmi opodstatnené. Bol som veľmi potešený.

Názov: Anastasia A.
Mesto: Moskva
Objednávacie číslo: 1356
Dátum objednávky: 01.06.2015
Dodávka: Kuriér

Asi pred tromi týždňami sme kúpili stroj zam-200, zabili 2 vtáky s jedným kameňom: lekár predpísal lymfatickú drenáž pre moju matku a chcel som tlakovú terapiu. Mama urobila asi desať procedúr na nohách a 10 na jej paži, jej ruka začala ublížiť menej, jej nohy zväčšovali menej a nepochybne sa odstránilo veľa tekutiny. Položili sme stroj na polovičný výkon. Funkcia pressotheracy je tiež vykonávaná dobre, aj keď som dal maximálnu silu pre horné nohy, to je docela citlivé, aj keď možno topánky sú trochu krátke pre mňa. Pred tým som urobil postupy v salóne, masážny terapeut dal svoje zariadenie na maximum, podľa môjho názoru nie je rozdiel, len doma je to oveľa pohodlnejšie.

Názov: Mesto: Jekaterinburg
Objednávacie číslo: 130527.04.2015
Dodávka: Bikal Service faktúra SP-p064861

Meno: Elena
Mesto: Moskva
Objednávacie číslo: 1330
Dátum objednávky: 14. máj 2015
Dodávka: Kuriér

Dobré popoludnie 15. mája 2015 som sa stal šťastným majiteľom prístroja na lymfodrenáž, tlakovú terapiu a masáž ZAM-200S. Doručenie kuriérom je rýchle a pohodlné. Zariadenie nebolo možné preskúmať na mieste, veľa z nich bolo potrebné otvoriť, čo predstavuje určitú zložitosť. Kuriér mi verbálne povedal, kde som dúfal, že slušnosť spoločnosti. Sotva som pretiahol tieto boxy domov a so zmyslom pre úplnú spokojnosť, začal otvárať krabice. Začiatok s darčekmi. Ako darček sa spoliehal na fitness gél a svalový stimulátor. Fitness gél ešte nevyskúšal, ale vôňa je veľmi príjemná. Ale myostiulyator dar ma zabil na mieste. Keď som otvoril krabicu a vytiahol celú špinavú trubicu s nejakým gélom, a dokonca napoly prázdnu, moja nálada sa prudko zhoršila. Nečakal som taký obrat udalostí. Nevolal som spoločnosť, bol som veľmi rozrušený, možno budú venovať pozornosť po prečítaní tejto recenziu a opraviť chybu. Môj manžel prišiel domov z práce, videl ma všetkých v krabiciach, vyslovil brilantnú frázu: - A predsa si si kúpil tú svinstvo!
Rýchlo som nakŕmil môjho manžela, rozložil zariadenie (je tu malý problém, keď zapojíte zástrčku do zariadenia, je veľmi ťažké ho vytiahnuť aj von) a ja som sa pripravil na jeho testovanie, predtým som si preštudoval inštrukcie. Zabalil som a zabalil svojho manžela, zapol režim masáže, ktorý stojí v automatickom režime, keď je stroj zapnutý. Tvár jej manžela začala postupne rásť a usmievať sa. - Poď, pridaj ku mne ešte viac, manžel hovorí, a začne oykat o tom, ako vlna ide zdola, hore a jemne masíruje nohy. Po masáži sa aktivuje akustický signál, ktorý signalizuje ukončenie procedúry. Potom sme sa snažili o tlakovú terapiu a lymfatickú drenáž. Manžel bol veľmi potešený a nepovedal, že je to blbosť. Testovacie zariadenie pokračovalo I. Kým som si obliekol ruku, môj manžel sa rozhodol vyskúšať si miostimulátor. Nasaďte si ruku a zapnite masáž. Je to príjemné. Pracujem na počítači celý deň, ako mnohí z nás, takže masáž pravou rukou nie je vôbec zbytočná. Potom sa stlačil do pásu. Masážny režim v páse ma nepotešil v určitom štádiu masáže, bol veľmi stlačený na žalúdok, ale režim tlakovej terapie bol dobrý. Silne stláča celú plochu pásu. Teraz o manžety pre nohy. Myslel som si, že som si vybral päťkomorovú, čím viac, tým lepšie, ale v praxi som si uvedomil, že to tak nie je. V 4-komorových manžetách bude oblasť adhézie k telu každej komory väčšia a masáž bude výraznejšia (možno sa mýlim). Stielky podľa môjho názoru nenesú žiadnu sémantickú záťaž vôbec, skoro som ich necítil, manžel so mnou tiež súhlasí. Bez tlačidla "zostup" môžete urobiť, manžety a tak ísť dobre. Hoci výsledky hovoria skoro, ale "blbosť" sa ukázalo byť veľmi užitočnou vecou. Nohy po jej vyslovení ďakujem, je to ľahké po pracovných dňoch. Nemôžem poskytnúť lekárske vyšetrenia, pretože je potrebné absolvovať vyšetrenia pred a po použití, hoci cieľom je pravdepodobne zabrániť zhoršeniu stavu. Mám kŕčové žily prvého stupňa, môj manžel má tiež kŕčové žily, len on je ešte horší. Naozaj nechcem, aby sa žily v priebehu rokov zdvíhali, dúfam, že nám toto zariadenie pomôže. Pre výrobcu je to želanie. Bolo by dobré, aby sa dolné komory nafúkli silnejšie ako horné komory pod nohami sú tenšie a nie je tam taký silný tlak, ako sa cítite v hornej časti nohy, keď sú kamery nafúknuté. Myslím, že zariadenie by malo pôsobiť s rovnakým tlakom na každú časť tela. Z režimov viac ako tlaková terapia a lymfatická drenáž. Všeobecne platí, že sme boli spokojní (s výnimkou súčasnosti, ktorá jednoducho leží a nie je tam žiadna túžba ju používať, ak spoločnosť nevyhlasuje a nemení, len vyhodiť). Všetky zdravie, mládež a krása.
Dobrý večer!
Šťastný majiteľ prístroja na lymfatickú drenáž, tlakovú terapiu a masáž ZAM-200S je v zhone, aby oznámil, že po prečítaní recenzie neúspešného daru od spoločnosti zavolali s ospravedlnením a ponúkli alternatívu vo forme 300 rubľov na mobilný telefón a ja som sa šťastne dohodol. Ďakujem vám veľmi pekne za to, že ste to nevšímali
Toto je nešťastné nedorozumenie s darom. Používame prístroj pravidelne, veľmi spokojný. JEDNA VĎAKA ĎAKUJEME ĎAKUJEME ZA VAŠU POZOR, PRÁCU A SPOĽAHLIVOSŤ.

Názov: Irina Romanovna
Mesto: Moskva
Objednávacie číslo: 1274
Dátum objednávky: 18.3.2015
Dodávka: Kuriér

Khachaturian Irina Romanovna, kúpil lymfodrenážny prístroj ZAM-200s SEVEN-LINER.
Bol som veľmi spokojný s radou pri výbere prístroja, veľmi pekná dievčina, ktorú Angela pozorne počúvala a radila modelu, ktorý mi vyhovuje. Mám svoje zariadenie veľmi rýchlo 1-2 dni, ale ukázalo sa, že jedna topánka mala výrobnú chybu. Zavolal som a oznámil manželstvo, okamžite som nahradil kompletný súbor novým. Veľmi spokojný so službou tejto spoločnosti a zodpovednosťou za svoje výrobky. Nielenže používam zariadenie a tiež svojho manžela, napriek všetkému skepticizmu na začiatku procedúr, musel priznať, že zariadenie zázračne zmierňuje opuchy, únavu nôh a tiež zmierňuje bolesť v zranených kĺboch. Veľmi pekne ďakujem, veľa šťastia a prosperity.

Meno: Natalia
Mesto: Moskva
Objednávacie číslo: 1313
Dátum objednávky: 06.05.2015
Dodávka: Kuriér

Dobré popoludnie Pracujem ako predavač a večer necítim nohy. Rozhodol som sa hľadať na internete pre akúkoľvek úľavu. Našiel som miesto maxmassage, existuje také množstvo rôznych zariadení, pre každú peňaženku. Našiel som ZAMZAM LUXURY na moju peňaženku. Priniesol nasledujúci deň. Tam boli manžety na nohy, opasok a manžeta na ramene. Počnúc nohami, Bože, aká je radosť, únava išla priamo pred našimi očami. Potom som si vyskúšal pás a manžetu. Slová nemôžu vyjadriť, je potrebné vyskúšať. V súčasnej dobe som už urobil 12 zasadnutí, výsledok je zrejmý. Únava sa nestala, koža v páse sa sprísnila, vyhladila, ruky mojej matky boli zranené, po sedení bolesť ustúpila, teraz môže zdvihnúť ruky a v poslednej dobe jedna ruka sotva konala. Jeden prístroj, a aký prínos priniesol, zaobchádza s celou rodinou a hovorí rusky, matka s jej zlým zrakom sa prispôsobila a používa ju sama. Vďaka maxmassage pre takéto multifunkčné zariadenie. Odporúčam všetkým. Áno, viac potešených darčekov vo forme krémov. Koža je tak zamatová, elastická. Ešte raz ďakujem, že ste tam boli!

Názov: Lydia
Mesto: Samara
Objednávacie číslo: 1309
Dátum objednávky: 05.05.2015
Dodávka: Bikal servisná faktúra SP-P066523

ahoj Hľadal som lacné zariadenie, ale aby som v ňom mal viac funkcií a režimy boli potrebné: masáž, lymfodrenáž! Vzhľadom k tomu, musíte použiť dve naraz, rodinných príslušníkov s rôznymi chorobami. Matka má lymfhostázu končatín, nohy sa zväčšujú a „kňučajú“. Mám kŕčové žily Grade 2, podstúpili operáciu na ich odstránenie, teraz polovicu roka im bolo povedané, aby nosili kompresné prádlo (pančuchy) a vykonávali lymfodrenážne procedúry. Dlho študoval rozsah a predajcovia. Obchod maxmassage sa ukázal ako najpravdepodobnejší a najinformatívnejší, kde som urobil objednávku. Bolo mi odporučené, dohodnuté dodanie. Dopravný podnik "Bajkal služby" priniesol balík rovno domov. Keď bolo zariadenie otvorené, najočakávanejšie bolo vidieť darček vo forme krému, popri tých, ktoré som si už objednal. O pocitoch: za 3 dni, ktoré sme testovali pri mame, opuch spal 2 cm, mám to isté, proces opúšťania hematómov bude dlhší, ale pocity sú príjemné a čo je najdôležitejšie, užitočné. Prístroj je naozaj multifunkčný, ani sme nepoznali všetky jeho možnosti, ale študujeme. Ďakujem z celej rodiny Tikhomirovs.

Meno: Andrei a Elena Derzhavin
Mesto: Moskva
Objednávacie číslo: 1301
Dátum objednávky: 17/17/2015
Dodávka: Kuriér

Názov: Valentine
Mesto: Iževsk
Objednávacie číslo: 1288
Dátum objednávky: 04/14/2015
Dodávka: Bikal servisná faktúra SP-p062644

Dobré popoludnie Chcem sa s každým podeliť o môj neuveriteľný objav o domácom lymfatickom drenážnom aparáte, ak by takéto zariadenia boli pred 20 rokmi, potom už v starobe by sme takéto problémy netrpeli. Akonáhle sa bolesť chrbta stala neznesiteľnou a nohy sa začali zväčšovať, pilulky a masti len na chvíľu pomáhali, dostali sa na internet a začali hľadať spásu. Na stránke maxmassage som našiel obrovský výber. Zavolal som, poradili sa so mnou, poradili mi, čo je najlepšie pre moje chrbát a nohy, a všetko bolo veľmi kompetentné a profesionálne a ceny boli príjemne prekvapené. Na iných stránkach, cenovka len prevráti, ale tu je to veľmi prijateľné. Kúpil som si zariadenie Seven Liner ZAM-luxus v štandardnej sade plus manžetu na zadnej strane, priniesol nasledujúci deň. Už po prvom postupe som sa cítil lepšie. Uskutočnila desať zasadnutí, potom si vzala prestávku na týždeň a opäť desať zasadnutí. Nevysvetliteľný pocit, pred tým, než nohy napuchli a boli vatované, po zákrokoch s nohavičkami cítim svetlo, necítil som sa tak dlho po dlhú dobu. Bolestivá bolesť v nohách a chrbát je preč, nespavosť, už ma netrápi. Bolo tiež veľmi príjemné prijímať krém "Celulitídový gél-íl" ako darček, ktorý používam v každom postupe, v problémových oblastiach. Ďakujem maxmassage za váš záujem o ľudí, za profesionalitu. Veľa šťastia!

Meno: Maria
Mesto: Moskva
Objednávacie číslo: 1303
Dátum objednávky: 04.22.2015
Dodávka: Kuriér

ahoj Som pravidelný zákazník maxmassage, videl som, že tam boli nové položky a okamžite objednané. Kúpil som si Laminaria scrub cream, Fucus scrub cream, obnovujúci krém peeling, Fitness gélové modelovanie (používam ho pri každom tréningu!) Skúste s ním a bez neho a okamžite vidieť rozdiel. Pre nové krémy - každý krém je dobrý svojím vlastným spôsobom. Koža dobre čistí a dodáva mu pružnosť. Cíti sa ako zamat. Príjemná aróma a množstvo užitočných: rias, vitamínov potrebných pre našu pokožku. Ďakujeme za rýchle doručenie. Fotografie sú pripojené. Mária. Moskva. Objednať № 1303 z 04.22.2015

Meno: Sergey Ivanovič
Mesto: Moskva
Objednávacie číslo: 1233
Dátum objednávky: 11.02.2015
Dodávka: Kuriér

Zdvihol prístroj na tlakovú terapiu a moje hľadanie bolo korunované úspechom! Získaný Seven Liner Zam 100 pomáha pri každodennom futbalovom tréningu. Uvoľňuje svaly, dokonca aj tréner si všimol, že výdrž sa zvýšila a rany sa stali hustejšie. A náš masér, hoci najprv skeptický, povedal, že sa rozhodol správne. Ďakujeme za rýchle doručenie, dar bol tiež spôsob, mama schválila krém! ;)

Meno: Elizabeth P.
Mesto: Petrohrad
Objednávacie číslo: 1230
Dátum objednávky: 10. február 2015
Dodávka: Kuriér

Ahoj všetci V spoločnosti som dostal masážnu masáž od spoločnosti Zespa ZP-405, chcem vyjadriť vďaku spoločnosti za rýchle dodanie a profesionalitu. Veľmi sa mu páčil masér, bol vybavený pohodlnou rukoväťou a diaľkovým ovládaním. Urobila päť sedení, videla a bola príjemne prekvapená výsledkom, venózna sieťka bola takmer preč, bolesť bola preč, ľahko sa objavila v mojich nohách, chcem tancovať. Pol hodiny denne (ráno) a môžem bežať celý deň a necítim sa unavený. Pol hodiny pred spaním a pokojne a s radosťou spať. Dlho som vedel o výhodách lymfatického drenážneho aparátu, ale všetko nie je ako, nebol čas nájsť vhodný pre mňa. A teraz je to tiež veľmi dôležité, pretože letná sezóna začína, pre mňa zariadenie jednoducho nebude nahradené po práci na lôžkach. Vďaka celému tímu maxmassage za pomoc pri výbere a nákupe, vďaka za pekný prírastok v podobe pohára smotany. Elizaveta P. St. Petersburg, poradové číslo 1230 z 02/10/15

Meno: Anna
Mesto: Nižný Novgorod
Objednávacie číslo: 1292
Dátum objednávky: 04/09/2015
Dodávka: Bikal servisná faktúra SP-P061670

Veľmi pekne ďakujem. Prijatá objednávka. Dodávkou bola spoločnosť Bajkal, včas a rýchlo. Objednal som si možnosť Doktor Life šortky vo výške 2 kusy pre zariadenie terapie Doctor Life ACE Premium kúpil predtým vo vašom obchode.
Som veľmi rád, že krém bol do objednávky pridaný ako darček! Objednávam od vás a ďalej! Úspechy a prosperita!

Meno: Natalia
Mesto: Leningradská oblasť, Murino
Objednávacie číslo: 1255
Dátum objednávky: 02.27.2015
Dodávka: Kuriér

Dobré popoludnie Jednotku ZAM 02 som kúpil ako štandard, mám problém so žilami, po niekoľkých zákrokoch bol rozdiel veľmi nápadný, nohy boli svetlé, opuch bol preč. Pekný darček bol zoštíhľujúci krém. Je veľmi príjemné s vami zaobchádzať, všetko rýchlo, efektívne as úsmevom. Veľmi pekne ďakujem. Ovládanie maséra je veľmi pohodlné, človek v každom veku sa vyrovná. Keď som nosil manžety prvýkrát, dal som tlak na ten najmenší (ako mi poradil poradca), potom som ho začal zvyšovať a to mi stačilo na polovicu mojej veľkosti. Funguje bez hluku, dizajn je pekne vyzerajúci, a dokonca aj rukoväť na prenášanie. Teraz chcem kúpiť manžetu na rameno (pretože starnutie pokožky klesá a svaly nefungujú) a na pás (čítajte, že môžete posilniť svaly dolnej časti chrbta a tlače) pre úplné uzdravenie tela, nesmieme zabúdať na správnu výživu a cvičenie, a masér je naším životným asistentom a samozrejme príjemnou relaxáciou. Veľmi pekne ďakujem. Foto pripojené. Objednávacie číslo 1255 od 27.02 15g. Ľan. región. n Murino.

Meno: Alice
Mesto: Petrohrad
Objednávacie číslo: 1287
Dátum objednávky: 04/03/2015
Dodávka: Kuriér

Vitajte! Píšem recenziu, pretože chcem zdieľať svoje zobrazenia. Vyrobené objednávky v maxmassage obchode pre Doctor life plus masér - štandardná súprava, veľkosť L a Doctor Life Compression Shorts! Priniesol nasledujúci deň, právo pracovať v kancelárii. Ihneď som to vyskúšal v čase obeda, nemal som silu čakať, kým som bol doma, po tréningu svalov nôh okolo teliat a dolných končatín, spodnej časti chrbta, zadku (zadku) bolieť. Okamžite som si nasadil šortky, vyzerajú tak obrovské, ale sú tam tri zipsy, ktoré som upevnil na najbližšiu, mám 42 veľkostí. Spočiatku som si myslel, že by som to ani nestlačil, takže na mňa bolo tak veľa voľného. Ale keď sa proces začal, je tu taký záujem. Ako sa všetko stalo vlnou žmýkania, od nôh až po pás, stláčané ako pasta z trubice, a tak dobre stlačené dobre. Tlak na zariadenie dokázal odolať iba 200, a tam to bolo až 240 - aká veľkosť môže stlačiť.))) Všeobecne platí, že ležala v úplnej relaxácii, odpočívala, a dokonca aj zaspala)))) Keď bola celá táto terapia u konca, bol som prebudený) )))))))))) Tu je pracovná prestávka, spočívajúca - masírovaná, trieda! Nevybral som si zariadenie domov, pretože zamestnanci ho chceli vyskúšať, na druhý deň, počas prestávky, som vyskúšal prístroj s manžetami na nohách, a tu tlak vydržal len do 220 mm / Hg / st. S plnou dôverou môžem teraz poradiť každému z veľkosti 42. Páčilo sa mi to, teraz každý deň budem relaxovať po práci a školení. PS: Alisa, Petrohrad, poradie: 1287 od 04/03/15

Meno: Daria P.
Mesto: Moskva
Obj.číslo: 1209
Dátum objednávky: 01/20/2015
Dodávka: Kuriér

ahoj Kúpil som si v januári prístroj na úpravu lymfocytov POWER Q1000 v štandardnej sade a ručný masážny prístroj UNIX UHM-3900. Ako darček som dostal aj 2 krémy „Fitness gélové modelovanie pre telo“ a „Výživný krém s kyselinou hyalurónovou s výťažkami z rias a ceramidov“. Strávil 2 kurzy po dobu 10 dní (s prestávkou týždenne). Používam ručný masér a jeho rôzne trysky pre tlač, na ramenách pre triceps a svaly v páse a chrbte ako celku. V našom závratnom víre života sú takéto masérky našou spásou. Ďakujeme konzultantom a kuriérovi za vašu prácu. Každému odporúčam, aby ste ho uložili.

Meno: Antonina
Mesto: Petrohrad
Objednávacie číslo: 1260
Dátum objednávky: 03/05/2015
Dodávka: Kuriér

Dobré popoludnie Kúpil som si masér Unix UHM-3600 na maxmassage.ru, priniesol rovno domov v deň objednávky. Ihneď mail poslal pokyny v ruštine. Bola som veľmi spokojná so službou. Teraz o zariadení. Veľmi výkonný motor, pohyblivé masážne vankúše (sledujú kontúru tela), vďaka infračervenej žiarovke sa veľmi dobre zohrejú. Držal štyri sedenia, moje pocity sú mimo slov)) koža na stehnách, kde sa hromadí celulitída najviac, sa stáva jemnejšou a zmení sa na ružovú (efekt pomarančovej kôry zmizne), po masáži na zadku a žalúdku (tlač) - cítim, ako sa svaly stávajú pružnými, a hlavná vec je, že tento masér používa moja celá rodina. Manžel uvoľňuje svaly chrbta, dcéra po triedach v tanci masáže hru. Ďakujem vám za maxmassage za darčekový krém "investovaný do zariadenia". Anticelulitídny gél s výťažkami z betulínu a brezy "veľmi sa priblížil k mojim postupom." A vďaka za také úžasné zariadenie.

Meno: Svetlana
Mesto: Rostov-on-Don
Obj.číslo: 1286
Dátum objednávky: 04/02/2015
Dodávka: Bikal servis faktúra SP-p059458

Dobré popoludnie Chcem zanechať recenziu na zariadenie Zespa zp405 a vyjadriť vďačnosť vám osobne, Angelike a celému tímu na maxmassage.ru Dlho som hľadal dobrý lymfodrenážny aparát a našiel som ich najväčšiu voľbu medzi vami. Optimálny pomer ceny a kvality, ako aj najväčší sortiment a úplný opis - to všetko viedlo k tomu, že som sa rozhodol zastaviť vašu voľbu na Vašej objednávke. Veľmi sa mi páčilo, že ste to vy, kto som našiel všetky súvisiace produkty pre všetky ponúkané zariadenia, ktorý tiež hral úlohu pri výbere stránky pre objednávku. Samostatne chcem poznamenať rýchlosť doručenia do regiónov, bol som príjemne prekvapený. Ďakujem vám veľmi pekne za to, že nám pomáhate udržiavať naše zdravie mnoho rokov. Úspechy pre vás a prosperitu! Ešte raz vďaka!

Meno: Svetlana
Mesto: Moskva
Obj.číslo: 1197
Dátum objednávky: 04.02.2015
Dodávka: Kuriér

Dobré popoludnie Chcem sa podeliť o svoje dojmy z masáže Shiatsu. Včera v noci som sa snažil a bol len potešený touto masážnou vestou. Gone bolesti hlavy, krk ako nový. Bol som masírovať môj žalúdok, nohy a chrbát, bolo to, akoby som bol znovu zložený. Odporúčam každému, aby si kúpil tento plášť, investície nie sú veľké, ale zlepšujú vaše zdravie a získajú veľa radosti. Veľmi pekne ďakujem za to, že ste získali takúto úspešnú akvizíciu.

Meno: Anna Oleynikova
Mesto: Moskva
Obj.číslo: 1249
Dátum objednávky: 25. február 2015
Dodávka: Kuriér

Vo februári 2015 ju kamarát požiadal, aby našla prístroj na lymfodrenáž (nežije v Moskve) a má vlastnú masážnu miestnosť.
Vyhľadávanie vydalo niekoľko stránok s podobnými produktmi. Rozhodol som sa pre stránku maxmassage.ru. Páčilo sa mi, že existuje pomerne široký výber zariadení a všetko je napísané podrobne o každom zariadení, všetky technické špecifikácie sú maľované. Vďaka tomu si priateľ mohol vybrať ten správny stroj pre seba, hoci spočiatku sa pozerala na úplne iný model. Hneď druhý deň som mal vybrané zariadenie. Dodanie je rýchle! Je to potešené! A žiadna platba vopred! Vypočítané s kuriérom na mieste! Dokonca aj krém ako darček je veľmi potešený.
Všetko dala svojmu priateľovi a tu za pár dní po obdržaní balíka, ktorý mi napísala (citujem):
"Som potešený.))))))))))))))))))) Včera som sa zabalil okolo seba ako kuklu a masíroval všetko! Krutooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo."
"Dnes som otvoril smotanu. (Konečne sa dostali) ABALDEEEEET. SUPER! :) Neberiem ma do salónu, nechám to na seba))))))))))))))) Koža je po ňom nádherná."

Názov: Oleg
Mesto: Petrohrad
Obj.číslo: 1198
Dátum objednávky: 01/03/2015
Dodávka: Kuriér

Spätná väzba na nádherné zariadenie GAPO naťahovanie rohože pre svalový tón a vytvorenie krásneho tela.
Nakoniec som sa dostal k písaniu recenzie, a to všetko začalo tým, že v pred-novoročné sviatky na firemnej párty, v záchvatu zábavy vytiahol chrbát. Pocit nie je príjemný, všetko bolo odložené až neskôr, ale bolesť prevzala a náhodou narazila na túto stránku, ktorá je užitočná v každom zmysle. Urobil som objednávku 31. decembra, spočiatku pochybnosti o tom, či to stojí za to, aby sa objednal, akonáhle dodávka nebola skoršia ako 12.01, ale manažér zavolal a povedal, že prinesú 03.01, s ktorým som bol veľmi spokojný, keď mi bolí chrbát (bol som alergický na otepľovanie krémov),
Pokiaľ ide o použitie maséra, poviem, že po prvýkrát sú pocity nezvyčajné, ale výsledok bol určite potešený. Svetlo prišlo nielen na chrbte, ale aj na celom tele. Po niekoľkých postupoch používania zariadenia sa zadná časť uvoľnila. A jeho žena po práci používa na natiahnutie krčných stavcov a všimla si, že bolesť hlavy bola preč. Teraz je to môj obľúbený masážny rituál a moji priatelia s úsmevom na tvári sa snažia o ich účinok. Ďakujeme za Vašu prácu, vyčerpávajúci opis a podrobné rady, je to veľmi potešujúce! Všetko najlepšie pre vás a úspech!

Prejsť na nasledujúcu stránku:

http://www.maxmassage.ru/page/otzyvy-nashih-klientov

Viac Článkov O Kŕčových Žíl

  • Krv z análneho otvoru počas defekácie: príčiny, liečba
    Kliniky
    Ľudia spravidla mlčia o chorobách, ktoré ovplyvňujú genitálie a konečník. Z nejakého dôvodu sa väčšina hanbí za také ochorenia. Obracajú sa na lekárov už vo veľmi ťažkých a zanedbávaných situáciách, alebo vôbec nevyužívajú svoje služby.
  • Bolesť a krv počas pohybov čriev
    Kliniky
    Bolesť a krv počas pohybov črievDefekácia znamená proces vylučovania výkalov z tráviaceho traktu cez konečník ľudským telom. Jednoducho povedané # 8212; toto je vyprázdnenie konečníka.

Ktorý lekár ísť na liečbu hemoroidov?Ahoj, volám sa Anastasia, mám 46 rokov. 4 týždne som sa bál o bolesť v konečníku a asi pred tromi dňami som si všimol krvácanie po tom, čo som išiel na záchod.