Nemocničný úplet Medicale Antiembolism

Anti-embolická línia - terapeutický kompresný anti-embolický dres na prevenciu tromboembolických komplikácií. Distribuované tlakové lekárske pančuchy sú špeciálne navrhnuté tak, aby zabránili tromboembolickým problémom. Odporúča sa pre pacientov s obehovými poruchami dolných končatín, pred, počas a po operácii a pred, počas a po pôrode - na prevenciu tromboembolických komplikácií. Lieky lokálneho pôsobenia môžu byť aplikované tak na kožu nôh pod výrobkami, ako aj priamo na nich, čo neovplyvňuje ich kompresné vlastnosti. Výrobky sú dobre a rýchlo nasadené bez tvorby záhybov.

ANTIEMBOLICKÉ GOLF

Anti-embolické výšivky Relaxsan art. M2350A - s otváracou špičkou, tlak 18-23 mm Hg. 1, kompresná trieda. Pančuchy s distribuovaným tlakom sú špeciálne navrhnuté tak, aby zabránili tromboembolickým problémom.
Veľkosť: S, M, L, XL
Farba: biela

ANTIEMBOLICKÉ STOKES

Anti-embolické pančuchy s gumičkou Relaxsan art. M2370A - s otváracou špičkou, tlak 18-23 mm Hg. 1, kompresná trieda. Pančuchy s distribuovaným tlakom sú špeciálne navrhnuté tak, aby zabránili tromboembolickým problémom.
Veľkosť: S, M, L, XL
Farba: biela

Anti-embolické pančuchy s gumičkou Relaxsan art. M0370A - s otvorenou špičkou, tlak 25-32 mm Hg. 2, kompresia triedy 2. Tlakové pančuchy s distribuovaným tlakom, určené špeciálne na prevenciu tromboembolických problémov.
Veľkosť: S, M, L, XL
Farba: biela

Kategórie kompresií

Distribuované tlakové lekárske pančuchy a podkolienky sú špeciálne navrhnuté tak, aby zabránili tromboembolickým problémom. Otvor pod prstami umožňuje kontrolovať krvný obeh nôh.

  • tlak 18-23 mm Hg. 1, kompresná trieda
  • tlak 25-32 mm Hg. Kompresia triedy 2

Pred použitím sa poraďte so svojím lekárom.

http://www.relaxsan.ru/medicale-antiembolism/

Nekupujte pančuchy Relaxax.

Okamžite som bol varovaný (Bee thanks!), Že ich nemožno vziať.

Včera som prišiel k vaskulárnemu chirurgovi, povedal, že v Pritspe bolo všetko, čo som vyvinul, odstránené neoperačne, s výnimkou jednej žily, na ktorú sa potom muselo pozerať - a možno aj na ňu. predpísané mi pančuchy 2 triedy kompresie.

Dnes som už v pančuchách - kúpil som ho z medi, tieto sú [link-1]

Prvýkrát som ho nosila - prvýkrát to vyzerá normálne, dokonca som to zvládla sama. Skúsenosti s oblečením oblečenia pomáhali)).

jedna otázka zostáva - ako ťažké bude v nich v horúčave. 06/07/2012 14:09:29, Zosia

http://conf.7ya.ru/fulltext-thread.aspx?cnf=Pregntrd=97925

Relaxax pančuchy

Pravidlá výmeny si musia prečítať! Ak ste ešte prišli na stretnutie alebo poslali balík, myslím si, že pravidlá, ktoré ste si prečítali a súhlasíte s nimi! https://www.babyblog.ru/user/id1258983/132871

Dievčatá, dobré popoludnie. Naozaj potrebujem vašu pomoc!) Existuje plánovaná CS, hľadám pančuchy na operáciu a nemôžem si vybrať, ktoré z nich sú lepšie. Počas B, Relaxan (pánty hadice) bol na sebe a na sebe, ale počul som, že syntetické pančuchy nesmie chýbať na operačnom sále pre operáciu a je lepšie zvoliť si operačný úplet vyrobený z prírodného materiálu alebo jednoducho len obväz nohy (ale ja by som radšej všetky rovnaké ready-made pančuchy). Po preskúmaní možností prevádzky úpletu som našiel elastan a nylon (syntetiku, to znamená). Prosím, povedz mi, aké pančuchy.

Dievčatá, ktoré majú indikácie na obliekanie kompresného spodného prádla pre pôrod, povedz mi to. Až teraz som zistil, že ten istý Relaksan má obyčajné pančuchy s farebným telom (lekár mi predpísal kompresný pomer 18-22 mmHg) a ukázalo sa, že je to anti-embolické (nemocničné pančuchy), kde ako priame stretnutie o pôrode. Našla sa tu nasledujúca informácia: Na rozdiel od konvenčných kompresných produktov, ktoré majú rovnomerne rozložený tlak pozdĺž nohy (maximálne v členku a postupne sa oslabujú smerom k stehnu), sú anti-embolické pančuchy určené pre pacientov na lôžku.

Dievčatá, povedzte mi, kto vie, aké pančuchy kúpiť na pôrod? Viem, že existuje špeciálna operačná pletenina (spravidla biela s otvoreným nosom). Ale ktorá spoločnosť je lepšie vziať na svoje pocity? Možno niekto pri narodení určitej značky spôsobil sťažnosti, alebo naopak veľmi dojem. V tehotenstve som nosil a nosil rôzne pančuchy Relaxan, Copper, Venotex. Budem kupovať pančuchy na pôrod zo zrejmých dôvodov :-) A ďalšia otázka: je jeden pár dosť? Samozrejme, že na samotný pôrod bude stačiť, ale neskôr je tiež potrebné nosiť pančuchy po narodení.

Píšem si sám v notebooku, čo kúpiť.. v tomto ohľade existuje niekoľko otázok.. neprejdú okolo))) podeľte sa o svoje skúsenosti (je to ako, pamätajte, v tom vtip: - A ja som to urobil! - Samozrejme, máte zadok viac - - ČO? - Hovorím, máte viac skúseností) 1) pančuchy (Relaxan alebo Meď) - mnohí radili Relaxanovi, takže som k nim viac naklonený) 2) bandáž (myslím, že je to lepšie univerzálne (pre-postnatálne)) alebo.. čo si myslíš, kto zobral čo? A pravdepodobne je čas ho nosiť, áno?

Dievčatá, potrebujete biele „nemocničné“ pančuchy na pôrod alebo je to dosť na to, aby ste mali normálnu kompresiu béžovú? Nerozumiem ich rozdielom) Stupeň kompresie sa zdá byť rovnaký - 1. Alebo je obväz lepší? A ďalšia otázka je firma ergoforma biele pančuchy - kto kúpil a akú veľkosť potrebujete.

Nemala čas sa obliekať - druhé narodenie bolo príliš rýchle. Cena: 685 rubľov. 480r Krajina: Taliansko Výrobca: Relaxax Materiál: polyamid Popis: ANTIEMBOLICKÉ pančuchy pre prevenciu WTO. 1 trieda kompresie. Tlak na členku je 18-21 mm Hg. Art. INDIKÁCIE: skoré štádium chronickej venóznej nedostatočnosti, vrátane tehotných žien, tendencia k edému, teleangeoektezii. APLIKÁCIA: pred pôrodom, počas neho a po ňom, alebo pred, počas a po operácii. ŠTRUKTÚRA: obsahuje bavlnu (20%).

Zrejmé hviezdy, silne vystupujúce žily, žiadny edém. Lekárovi sa to nepáčilo len vtedy, keď bol pod kolenami opuchnutý. Otázkou je kúpiť kompresné pančuchy medi pre 2100 alebo Relaxax pre 1000 p je 140 den? Tak ako tak? A ešte lepšie je ľahnúť si, aby ste si viac oddýchli, alebo potrebujete na nohách záťaž?

To bol môj lapar Sergey Vyacheslavovich. Nájdené tu na bb. Voľbou bol on a jeho študent Levshin. Študent však pracuje len na platenom základe a je drahý, išiel sám k Majstrovi. Po prvé, na konzultáciu to bolo len 4dts, mesačne. Vypúšťa, aké testy prejsť. Našťastie pracujem v zdravotníckom ústave a všetko som rýchlo absolvoval na jednom mieste. Šla vo štvrtok 22dek, v piatok 23 operovala od 10 do 11.10 hod. Na oboch vaječníkoch boli dve cysty. Ľavý hydrosalpinx nebol potvrdený, vzal aspirát.

Píšem o nás trochu, ale je úplne rozliata)))

Pravidlá výmeny, určite si prečítajte! Ak ste ešte prišli na stretnutie alebo poslali balík, myslím si, že pravidlá, ktoré ste si prečítali a súhlasíte s nimi! http://www.babyblog.ru/user/id1258983/132871 Môj zoznam želaní: http://www.babyblog.ru/community/post/obmen/3156849 Stretnutia: m Akademické. Pravidelne sa stretávam v metre v centre alebo na okruhu. Výhodne Treťjakov, október, Čína. Mail sa nezmení, len vo výnimočných prípadoch :-) za veľmi zaujímavý a len ak sa pýtam na výmenu sám

radiť, prosím, ak niekto používa. Naliehavo potrebujú kúpiť pančuchy proti varikózam, pretože taká bjaka už existuje a chystá sa napredovať.. terapeut povedal, že pančuchy sú lepšie, pretože pančuchy pre tehotné ženy sú ešte predčasné a obyčajné budú už pevne na bruchu., Počul som, že dobrý Relaxax, zvyšok nie je účinný.. stále existuje dilema o tom, koľko den kúpiť, 140 sa zdá byť veľmi tenké, ale zodpovedajú priemernej kompresie, presne to, čo potrebujete. a 280, už silná kompresia, ale.

Veci používané, ale v dobrom stave, niektoré ako nové! 1. Šaty Happy mam. S pp (pri 46-48) Výborný štýl, ktorý sa dá nosiť po pôrode. 300R

Veci používané, ale v dobrom stave, niektoré ako nové! 1. Šaty Happy mam. S pp (pri 46-48) Výborný štýl, ktorý sa dá nosiť po pôrode. 400R

Dievčatá, ahoj! Stále existuje mnoho predsudkov a mnoho otázok vzniká v súvislosti s letmi počas tehotenstva. Preto zdieľam svoje skúsenosti s cestovaním s puzozhitelom. Prvá úspešná cesta s puzozhitelom bola 16 týždňov v Indii (viac tu https://www.babyblog.ru/user/Yulia-vadimovna/271945). Inšpirovali sme si lístky do Talianska. Termín uzávierky: 24 týždňov. Termíny cesty: 4. januára - 11. januára 2017. Tak, išiel.

Dievčatá, ahoj! Stále existuje mnoho predsudkov a mnoho otázok vzniká v súvislosti s letmi počas tehotenstva. Preto zdieľam svoje skúsenosti s cestovaním s puzozhitelom. Prvá úspešná cesta s puzozhitelom bola 16 týždňov v Indii (viac tu https://www.babyblog.ru/user/Yulia-vadimovna/271945). Inšpirovali sme si lístky do Talianska. Termín uzávierky: 24 týždňov. Termíny cesty: 4. januára - 11. januára 2017. Tak, išiel.

Presnejšie vrecia :) Ale všetko v poriadku, post bude veľký, možno to pomôže s tipy a odkazy, ktoré ešte zbieral tašky, možno to vám povie niečo, čo ste zabudli dať. A možno mi poviete niečo, čo som zabudol dať :))) Foto, odkazy, veľa textu všetko pod kat začnem tým, že sme sa venovali júnu opravám v detskej izbe, v kuchyni, prerábaniu stropov vo vani a WC. Vo všeobecnosti jazdíme na stavebných trhoch a nie je čas kupovať deti. Rozhodol som sa presunúť všetky prípravy.

Vážení BBs! Zdieľam skúsenosti, ktoré sú naozaj potrebné v nemocnici na 8 GKB, m. Savelovskaya. (Cisársky rez) V patológii B: Vaša nočná košeľa, tenisky, hygiena, občerstvenie a čokoľvek, čo chcete šálku, lyžicu, vo všeobecnosti: telefón, nabíjanie tenisky, POSTOPERÁCIA BANDAGE je najdôležitejšia vec. Vzal som si tehotnú bandáž, to sa nehodí, príbuzní polovice mesta šplhali, horúčkovito hľadali obväz. Musí byť sterilný a nový. Bol som uvoľnený. V lekárni vedľa nemocnice nie je žiadny obr. Pančuchy na pôrod, mal som Meď. Sterilita.

http://www.babyblog.ru/theme/relaksan-chulki

Kompresné pančuchy Relaxax

Kompresné pančuchy sú určené pre ľudí, ktorí trpia kŕčovými žilami dolných končatín. Takéto lekárske úplety nahradili zastarané elastické obväzy. Ponožky a podkolienky z Relaksanu sú na čele medzi produktmi tohto segmentu. Takéto terapeutické dodávky je možné zakúpiť v maloobchodných predajniach liekov alebo objednať so zľavou na internetových stránkach lekární online. Druhá možnosť je výhodnejšia pre cenu.

Indikácie na použitie

Je dôležité si uvedomiť, že Relaxan anti-embolické pančuchy sa môžu nosiť len po odporúčaní ošetrujúceho lekára. V normálnom krvnom obehu sú takéto zariadenia zbytočné.

Najčastejšie sa odporúča nosiť kompresný úplet pre:

  • liečba a prevencia trombózy;
  • odstránenie opuchu dolných končatín;
  • znížiť únavu nôh po práci;
  • zlepšiť prietok krvi.

Oddelene treba poznamenať, že Relaxan pančuchy dokonale chránia steny žíl pred nadmernou expanziou počas skokov v krvnom tlaku.

Princíp fungovania anti-embolických pančúch

Pri správnom použití kompresného pančuchového tovaru sa obehový systém výrazne zlepšuje. Pančuchy s gumičkou Relaxan ovplyvňujú určité časti nôh s rôznou silou. Zvyčajne je maximálny tlak sústredený v oblasti členkov, okolo kolena sa intenzita znižuje na 60-70% a na bedrá klesá ešte dvakrát (30%). Kvôli tomu sa krv posunie zhora nadol na nohy.

Na internetovej stránke internetovej lekárne si môžete kúpiť anti-embolické pančuchy Relaksan rôznych typov. Preventívne pletenie (tlak do 18 mm ortuťového stĺpca) a zdravotnícke potreby (od 18 do 46 mm ortuti). Okrem toho existujú klasické modely, s otvorenou alebo uzavretou špičkou. Obzvlášť populárne terapeutické príslušenstvo s otvormi pod prstami (kontrola tlaku).

Návod na pančuchy Relaxax

Aby sa dosiahol maximálny účinok, je potrebné aplikovať kompresný odev na určený účel a dodržať jednoduché pravidlá opotrebovania.

  1. Najprv musíte zozbierať úplet zhora do špičky.
  2. Potom jemne vložte nohu do pančuchy.
  3. Upevnite upínač na nohu.
  4. Produkt opatrne vyrovnajte po celom povrchu chodidla.

Aby nedošlo k poškodeniu pančúch Relaxax pred použitím, je žiaduce odstrániť akékoľvek šperky z rúk a sledovať dĺžku nechtov. Nosiť antiembolický úplet by mal byť po celý deň (odstránené v noci).

Zákaznícke recenzie

Relaksan pančuchy s gumičkou a špeciálnym pásom s lepkavým elastickým pásom sú v našej krajine veľmi populárne. V sieti nájdete mnoho pozitívnych recenzií o používaní takýchto pletenín.

„Pančuchy Relaxax mám na sebe už rok. Lekár odporučil pleteninám na prevenciu venóznej dilatácie a trombózy. Ich úloha terapeutických dodávok sa pohybuje na 100% “

Chváľte kompresné pančuchy a špecialistov. Lekári predpisujú antiembolický dres s uzavretými zraneniami nôh, na rehabilitáciu po nebezpečných zlomeninách, na prevenciu lymfmpázy. Je dôležité vedieť o kontraindikáciách. Nemôžete zvýšiť tlak na dolných končatinách s diabetom, artritídou, kardiopulmonálnym zlyhaním, kožnými defektmi (dermatitída, vredy, ekzémy).

Veľkosti pančúch relaxax

Je veľmi dôležité zvoliť si veľkosť kompresného úpletu. Na to je potrebné presne zmerať obvod nohy nad členkom, pod kolennou čiapočkou a priemer hornej tretiny stehna.

http://zdorovovsegda.ru/chulki-kompressionnye-relaksan/

Biele lekárske pančuchy na pôrod s otvoreným toe ™ Relaxsan

Liečenie, anti-embolické pančuchy pre pôrod Relaxsan Medicale RLX M2370A sú šité zo špeciálnej, priedušnej tkaniny s antibakteriálnou zložkou Sanitized, ktorá udržuje vaše nohy čerstvé počas dňa. Pančuchy poskytujú rozloženie tlaku pozdĺž nôh 18-23 mm. Hg. Art. (I trieda kompresie), a otvorená špička umožňuje kontrolovať krvný obeh nôh. Kompresné pančuchy pomôžu prekonať stagnáciu krvi v žilách a zabezpečiť jej správny odtok, čím sa znižuje riziko vzniku krvných zrazenín.

Zloženie: 82% polyamid, 18% elastan.

Indikácie: venózna insuficiencia, kŕčové žily, porucha krvného obehu dolných končatín (pacienti pripútaní na lôžko), chirurgia, pôrod, nadváha atď.

Kontraindikácie: exsudatívna dermatitída, gangréna, artérioskleróza, pľúcny edém, závažné zlyhanie srdca, otvorené rany, individuálna intolerancia k materiálom použitým vo výrobe.

Použitie: pred, počas a po pôrode a operáciách.

Ako nosiť anti-embolické pančuchy:

1. Opatrne zostavte výrobok zhora až k päte.
2. Vložte nohu do časti výrobku, ktorá zodpovedá nohe.
3. Správne upevnite pätu a pätu výrobku na nohe.
4. Pomocou dlaní, jemne, s malým úsilím, natiahnite výrobok z členka na koleno. Výrobok nikdy neťahajte za hornú gumu.
5. Opakujte to isté pre druhú nohu.
6. Produkt opatrne rozdeľte na slabiny, okrem skrútenia. DÔLEŽITÉ - ak ide o pančuchy, výrobok nikdy netiahnite za silikónový prúžok, pretože výrobok môže byť poškodený a nezostane na vašej nohe.

Tabuľka veľkostí, ktorá vám pomôže:

Biele pančuchy vytvárajú tlak na nohy takým spôsobom, ktorý zlepšuje krvný obeh a znižuje opuchy, čo znamená, že sa minimalizuje výskyt venóznych ochorení.
Tento typ spodnej bielizne zabraňuje tvorbe krvných zrazenín v cievach. Naozaj, počas vzhľadu dieťaťa v maternici je silný tlak - žena začína cítiť veľkú záťaž v panve a nohách. Trombóza, ak sa jej nezabráni, môže významne poškodiť zdravie pracujúcej ženy.
Takúto spodnú bielizeň je možné nosiť po narodení dieťaťa počas prvých dvoch týždňov, aby sa normalizoval stav prietoku krvi v nohách. Počas tohto obdobia je potrebné dbať na prevenciu: často umývajte výrobok z dôvodu rýchlej kontaminácie.
Aj keď je tento zdravotnícky prístroj vyrobený z prírodných a syntetických tkanín, ktoré sa líšia svojou trvanlivosťou, pri čistení je potrebné dodržiavať určité podmienky. Napríklad sa nedá prať v príliš horúcej vode, stláčať alebo trieť tvrdo. Detergent je tiež vybraný špeciálne: prášok pre jemné materiály, gél pre detské oblečenie alebo tekuté mydlo.
Potrebujete pančuchy na pôrod? Môžete si ich kúpiť v našom obchode.

http://motherhouse.ru/products/relaxsan-m2370a-agh

Kompresné pančuchy na prevenciu trombózy počas a po operácii

Existujú také lekárske výrobky, ktorými môžete prejsť, nevenovať pozornosť. Len preto, že ich nepotrebujete a nebudete ich nikdy potrebovať. Ale Boh má všetky svoje plány a vedel s istotou, že márne ste urobili krásny nos, počúvali príbehy priateľov alebo známych o operáciách, kompresných pančuchách a iných monstróznych veciach podľa vašich štandardov, veriac, že ​​tento váš kalich, Nie je koniec. Škrupina padla presne do mojej jamy. A potreba brušnej chirurgie padla na mňa, ako sa hovorí, ako sneh na mojej hlave. Lekári okamžite nariadili kúpiť obväz a kompresné pančuchy a bežať do nemocnice. Čo sa mi presne stalo, poviem v jednom z mojich recenzií, keď som na to pripravený.

Takže kompresné pančuchy. Bola to táto fráza, ktorú vyslovila sestra nemocnice, kde som musela ísť. V lekárni, zvedavý lekárnik týchto dvoch slov nestačil a dôrazne sa pýtal, akú komprimačnú triedu ma zaujímali. Úprimne, nič ma nezaujímalo, ani som nepochopil, čo odo mňa chce. "Daj mi pančuchy a nechaj ma na pokoji." Ukázalo sa však, že všetko nie je také jednoduché. Pančuchy sú profylaktické a majú tiež 1., 2. a 3. kompresnú triedu. Takéto informácie mi poskytol vševedúci internet. A nemôžete si kúpiť produkt náhodne, hovoria, že čím vyššia trieda, tým lepší výsledok. Môže a škodí. Musel som kontaktovať svojho lekára z kliniky a on už navrhol, že v mojom prípade by som chcel mať pančuchy prvej triedy. Takže boli kúpené.

Čo presne tieto pančuchy potrebujú, sú dobre opísané na zadnej strane obalu. Ukazuje sa, že počas a po operácii sa môže vyskytnúť problém trombózy a tromboembolizmu. Aby sa tomu zabránilo, odporúča sa nosiť špeciálne pančuchy.

Musím povedať, že na našom oddelení 4 ľudí boli na mne a na inej žene len pančuchy. Boli sme však plánovanými pacientmi (plánoval som tiež, že ma v nemocnici len trochu dopredu a podarilo sa nám kúpiť všetko, čo sme potrebovali). A dve ďalšie dievčatá boli do nemocnice dopravené ambulanciou, na pančuchy nie je čas, boli urgentne operovaní. Dúfam, že ich nohy sú v poriadku, aspoň v nemocnici, cítili sa celkom dobre.

Pančuchy by sa mali nosiť v deň chirurgického zákroku, bez toho, aby sa dostali z postele, skoro ráno. Ako mi sestry vysvetľovali, ak ste sa už postavili bez toho, aby ste mali na sebe pančuchy, potom sa krvný tok trochu zmení, krv sa ponáhľa na nohy a činnosť pančúch nebude taká účinná. (Možno som si správne nepamätal, zdravotnícky personál - je mi to ľúto, keď som pochopil vysvetlenia, tak som to napísal).

Pančuchy som kúpil mal dieru v dolnej časti. Dlho som ich otočil do rúk, nechápem ako správne nosiť tento produkt. Výkres na obale a popis na zadnej strane mi nedali žiadne stopy.

Najprv som sa rozhodol, že je potrebné úplne niť nohu do tejto diery, ukazuje sa, že päta je zakrytá a celá noha je von. Dokonca som to dal. Ale v prvom rade sa ukázalo, že pančuchy sú príliš dlhé a snažili sa (ak by mohli) plaziť sa po žalúdku. A po druhé, najužšia a najhustejšia časť pančúch nebola v členku, ale pod kolenom a bolo to strašne nepríjemné.

Len potom som si myslel, že diera by mala byť na nohe. Dala som si na pančuchy správne a nohy sa stali veľmi peknými.

Otvor v nosovej časti je nutný pre lekára, aby preskúmal nohy (dobre, pacient by mal mať tiež pozrieť). Ako to chápem, ak existuje hrozba tromboembolizmu, potom sa noha začne obracať červeno-modro-bledo, vo všeobecnosti dávajte signály tiesne. Okrem toho, cez túto dieru, môžete vytiahnuť nohu a umožniť mu relaxovať na čerstvom vzduchu.

Bol som v nemocnici koncom júna a začiatkom júla. Bolo to hrozné teplo. Boli sme zachránení tým, že oddelenie bolo na tieňovej strane nemocnice. Ale teplota vzduchu bola nepohodlná. Žili sme s oknom a dverami otvorenými vo dne iv noci tak, aby aspoň prešli. Takže, tieto pančuchy majú polyamid a lycra v ich zložení, bez náznaku bavlny. A ja som ich nepochopil. Nemôžem povedať, že som bol v týchto pančuchách v takom horúčave už veľmi šťastný, keď som ich konečne vzal, okamžite som pocítil značnú úľavu. Ale stále som v nich nezažil žiadne utrpenie. A ja som ich nosil vo dne iv noci 9 dní.

Pri nákupe pančúch, byť pripravení byť požiadaný, aby uviedla veľkosť nohy okolo členku, dolnej časti nohy, kolena a bedra. Zmerajte ich vopred doma. Na obale sa nachádza tabuľka výberu veľkosti pančúch. Viem veľkosť S. Moja výška-hmotnosť v čase nákupu je 167cm-60kg (I opustil nemocnicu s hmotnosťou 54,5 kg).

Nosenie pančúch je pohodlné, držanie je dole a ťahanie je najprv na nohe, potom na členku (to je najťažšie), a potom je strečing do stredu stehna.

Aby som bol úprimný, chcel som si zobrať moje pančuchy hneď nasledujúci deň po operácii. Ale môj lekár povedal, že by to nemalo byť vykonané pred odstránením stehov. Stehy boli odstránené chirurgom. A bol veľmi prekvapený, že ma videl v pančuchách. Ukázalo sa, že rôzni lekári majú v tejto veci odlišné názory. Už nechápem, komu dôverovať. Okrem toho, po prepustení, keď som bol doma, som čítal na internete, že niektorí pacienti po podobnej operácii nosili pančuchy doma niekoľko týždňov a odstraňovali ich len na noc. Nikto mi takúto radu v nemocnici nedal. A to je potrebné, aby sa to stalo, že 10 dní po prepustení, moje nohy začali napučiavať a bolieť v oblasti členka a ja som sotva chodil. Znova som si dal pančuchy, nechápal, čo sa so mnou deje. Teraz som liečený na artritídu, bol som diagnostikovaný terapeutom a ortopédom, povedali, že počas operácie sa mohla vyskytnúť infekcia, ktorá bola komplikáciou. Ak tam naozaj je infekcia, potom pančuchy by neboli uložené. A ak je to len záťaž na nohy (bol som v nemocnici celú dobu, čo iné tam bolo, a začal som chodiť dlhú dobu doma, pretože bedra už bolí z nekonečných klamstiev), potom možno pančuchy by pomohli vyhnúť sa tomuto nešťastiu. Mimochodom, odporúčam pýtať sa lekára, či má pokračovať v nosení pančúch po prepustení domov.

Počas operácie boli moje pančuchy postriekané niečím hnedým (jódom?). Škvrny z týchto domov nie sú umývané. Ale v pančuchách nie je chôdza na ulici! A napriek tomu - švy na diere v prstovej časti sa začali mierne otvárať, zrejme počas umývania, a možno pri chôdzi niečo zachytilo. Nie je kritické, ale nemôžem o tom povedať.

To bola dlhá revízia. Vďaka tomu, kto si ju prečítal. Tieto pančuchy sa odporúčajú pre tých, ktorí budú mať operáciu. Toto nie je prípad, keď potrebujete šetriť. Hoci neskôr som videl pančuchy od iných výrobcov sú oveľa lacnejšie, ale neviem, či sú lepšie alebo horšie. Moje pančuchy mi pri liečbe v nemocnici zachránili nohy, splnili si svoju úlohu.

http://spasibovsem.ru/responses/kompressionnye-chulki-dlya-profilaktiki-tromboza-vo-vremya-i-posle-operatsi.html

Ako si vybrať správne anti-embolic pančuchy podľa stupňa kompresie - preskúmanie modelov s cenami

Anti-embolický úplet bol nedávno vyhlásený kvôli zvýšeniu počtu prípadov embólie počas operácie alebo pôrodu. Antiembolické pančuchy sa používajú počas chirurgického zákroku alebo pri pôrode na antitrombotickú expozíciu (na rozdiel od kompresných pančúch, ktoré sa odporúčajú na trvalé nosenie alebo elastické bandáže, ktoré sú v tejto situácii nepohodlné).

Čo sú anti-embolické pančuchy

Tento typ pleteniny sa vzťahuje výlučne na typ nemocnice a nie je určený na trvalé nosenie. Elastické pančuchy na operáciu vytvárajú jednotný dodatočný tlak na dolné končatiny, ktorý zabraňuje vzniku exogénnych alebo endogénnych embólií počas operácie alebo pôrodu. Nebezpečenstvo tohto efektu spočíva v tom, že môže viesť ku kritickým obehovým poruchám tkanív, ich smrti a dokonca aj k smrti pacienta v prípade, že krvná zrazenina odišla. Typy embólií:

  1. Vzdušná embólia. Vyskytuje sa vtedy, keď sú nádoby blokované vzduchovou bublinou. Je dôležité vedieť, že vniknutie hmoty vzduchu alebo plynu intramuskulárnou injekciou nevedie ku kritickým následkom, zostáva v tkanivách a nevstupuje do krvného obehu. Oveľa nebezpečnejší je vstup vzduchovej bubliny do veľkých nádob, cez ktoré sa šíri v plnej miere a vyvoláva embóliu.
  2. Tromboembolizmus. Vaskulárna oklúzia krvnou zrazeninou, fragment tukového tkaniva alebo cudzie teleso, ktoré vstúpilo do krvného obehu a vytvorilo trombus. Podľa štatistík sa vo väčšine prípadov trombóza vyskytuje špecificky v žilách nôh. Je to spôsobené zvláštnosťou štruktúry žilového systému a gravitačným účinkom. Počas operácie sa poškodia cievy, na ich stenách sa vytvoria fragmenty koagulovanej krvi, ktoré nevyhnutne vstupujú do krvného obehu.

Antembolické pančuchy majú distribuovaný smerový tlak na celú plochu chodidla. Od členkov až po stehná tlak klesá, čím vyvoláva aktívny prietok krvi. V procese pôrodu je pravdepodobnosť trombózy v dôsledku zvýšeného stresu na obehový systém. V tomto prípade sa tiež používa antiembolický úplet. Objednať a kúpiť pančuchy pre operáciu môže byť v každom špecializovanom internetovom obchode alebo poštou. Antiembolické spodné prádlo je rozdelené do tried podľa stupňa kompresie a určené na použitie počas hospitalizácie:

  • 1 kompresná trieda - generické a popôrodné štádium (3-6 dní), chirurgický zákrok v trvaní maximálne 45 minút (s pozíciou pacienta pre trombózu), dlhotrvajúce chirurgické operácie, obdobie resuscitácie, dlhá, nehybná poloha po poraneniach alebo pri niektorých chorobách
  • 2 kompresná trieda - kŕčové ochorenie, prítomnosť uzlín, všetky indikácie týkajúce sa prvej skupiny;
  • Trieda kompresie 3 - chronická venózna insuficiencia, závažný opuch nôh, tromboflebitída dolných končatín, venózna lymfatická insuficiencia, kompresívna terapia nôh po operácii.

Venotex pančuchy

Nemecká spoločnosť Venoteks sa špecializuje na kompresné a anti-embolické spodné prádlo. Všetky výrobky sú vyrábané podľa EN ISO 13485 av súlade s požiadavkami noriem Ruskej federácie. K dnešnému dňu je tento produkt odporúča väčšina odborníkov ako najčastejšie s preukázaným zdravotným účinkom v krajine.

  • názov: VENOTEKS THROMBO18 1A210;
  • cena: 1800 rubľov;
  • charakteristiky: rozmery - S, M, L, XL; farba - biela (nepriehľadná), možnosť sterilizácie pri 120 ° C parou alebo pranie v automatickej práčke pri 90 ° C, trieda kompresie - 1;
  • Výhody: hypoalergénna, otvorená špička, farebné kódovanie veľkostí, záruka zachovania vlastností pri stálom opotrebovaní - 30 dní;
  • Nevýhody: neschopnosť použiť na lokálne vredy alebo poškodenie nôh, štandardne fit.

Existujú modely pre pacientov s obezitou, netypickou štruktúrou nôh alebo individuálnymi charakteristikami po operácii. Napríklad:

  • názov: VENOTEKS THROMBO18 1A212;
  • cena: 1800 rubľov;
  • charakteristiky: rozmery - S, M, L, XL; farba - biela (nepriehľadná), sterilizácia pri 120 ° C parou alebo umývateľná v automatickej práčke pri 90 ° C, trieda kompresie - 1;
  • Výhody: hypoalergénne, otvorené prsty, farebne označené veľkosti, garancia zachovania vlastností pri stálom nosení - 30 dní, vhodné pre pacientov s nadváhou;
  • Nevýhody: neschopnosť používať lokálne vredy alebo poranenia nôh.

Mediven trombexín 18

Tento výrobca ponúka klasickú nemocničnú bielizeň anti-embolickú, určenú na použitie v pooperačnom období alebo počas pôrodu:

  • názov: Medi trombexín 18;
  • cena: 1800 rubľov;
  • charakteristiky: rozmery - S, SX, L, XL; farba - biela (nepriehľadná), schopnosť prania v automatickej práčke pri teplote 95 ° C, trieda kompresie - 1;
  • Výhody: hypoalergénne, antimikrobiálne tkanivo v oblasti ponožky, otvor pod prstami na ovládanie mikrocirkulácie, farebné kódovanie veľkostí;
  • Nevýhody: neschopnosť používať lokálne vredy alebo poškodenie nôh, malý rozsah veľkostí.

Niektoré modely sú navrhnuté tak, aby zabránili trombóze, a to nielen v predošetrenej oblasti nôh, ale aj až po pás. Antembolické pančuchy so zapínaním na páse Mediven THROMBEXIN 18 sú predpísané pre zvýšenú citlivosť na tromboembóliu alebo závažný stupeň kŕčových žíl:

  • názov: medi trombexín 18 so zapínaním na páse;
  • cena: 2500 rubľov;
  • vlastnosti: veľkosti - od X-S do XL-X; farba - biela (nepriehľadná), schopnosť prania v automatickej práčke pri teplote 95 ° C, trieda kompresie - 1;
  • Výhody: postupné rozloženie kompresie z členka na pás, hypoalergénne, antimikrobiálne látky v oblasti špičky, otvor pod prstami na ovládanie mikrocirkulácie, farebné kódovanie veľkostí, elastický pásový držiak, otvorená oblasť brucha;
  • Nevýhody: neschopnosť použiť na lokálne vredy alebo poškodenie nôh, malá prevádzková doba upevňovača.

Pančuchy Sigvaris

Sigvaris sa špecializuje na kompresný úplet, ale v modelovej línii sú anti-embolické modely. SIGVARIS TROMBO pančuchy so silikónovým elastickým materiálom sú klasické nemocničné výrobky: t

  • názov: SIGVARIS TROMBO na silikóne;
  • cena: 2000 rubľov;
  • vlastnosti: veľkosť –X; farba - biela (nepriehľadná), schopnosť prania v automatickej práčke pri teplote 95 ° C, trieda kompresie - 1;
  • Výhody: hypoalergénne, otvorené prsty, neutrálna reakcia na liečivé masti a roztoky, silikónová guma, ktorá nepreťahuje stehno;
  • nevýhody: neschopnosť používať lokálne vredy alebo poranenia nôh, jedna veľkosť, štandardné prispôsobenie.

Tiež by sme mali spomenúť model SIGVARIS TROMBO s fixáciou na opasku. Bol vyvinutý tak, aby minimalizoval tlak na stehno, spodná bielizeň je upevnená pásovými prackami:

  • názov: SIGVARIS TROMBO s fixáciou na páse, kompresná trieda - 1;
  • cena: 3000 rubľov;
  • charakteristiky: rozmery - S, M, L, X-S; farba - biela (nepriehľadná), schopnosť prania v automatickej práčke pri teplote 95 ° C;
  • Výhody: hypoalergénne, otvorené prsty, neutrálna reakcia na liečivé masti a roztoky, silikónová guma, ktorá nepreťahuje stehno;
  • Nevýhody: neschopnosť použiť na miestne vredy alebo poškodenie nôh, štandardné prispôsobenie, slabá účinnosť priľnavosti pásu, krehkosť horného okraja výrobku, neprimerane vysoká cena.

Pančuchy Ergoforma anti-embolic

Spoločnosť Ergoforma pôsobí v rozpočtovom segmente nemocničného trhu pletenín, ale produkty nestrácajú vlastnosti potrebné na terapiu.

  • názov: Ergoforma anti-embolic pre tehotné alebo operatívne (veľkosť 3) biela;
  • cena: 800 rubľov (závisí od veľkosti);
  • vlastnosti: možné veľkosti - 1,2,3 (schéma výberu vhodnej veľkosti je uvedená na internetovej stránke výrobcu); farba - biela (nepriehľadná), schopnosť prania v automatickej práčke pri 80 ° C, trieda kompresie - 1;
  • Výhody: hypoalergénne, tkanivové žuvačky, ktoré nepreťažujú stehno, možnosť zvoliť si tvar a veľkosť, nízku cenu;
  • nevýhody: krehkosť horného okraja, úplne uzavretá špička.

Štandardným segmentom spoločnosti Ergoforma je model Ergoforma 213, ktorý je lacnejší ako podobné výrobky od iných výrobcov:

  • názov: Ergoforma anti-embolic (biela dlhá);
  • cena: 1350 rubľov;
  • charakteristiky: možné veľkosti - 1, 2, 3, 4, 5 (tabuľka výberu vhodnej veľkosti je uvedená na internetovej stránke výrobcu), schopnosť prania v automatickej práčke pri 80 ° C, trieda kompresie - 2;
  • Výhody - hypoalergénne, elastické tkanivo, ktoré neprepína stehno, možnosť zvoliť si tvar a veľkosť, nízku cenu, dlhú pančuchu (uzatvára nohu do genitálií);
  • nevýhody - krehkosť horného okraja, ťažký výber vhodnej veľkosti.

Pančuchy Intex

Ruská spoločnosť Intex vyrába širokú škálu kompresných pletenín, obväzov a podobných výrobkov. Medzi anti-embolické pančuchy sú len 2 modely AMCh-1k a AMCh-2k (líšia sa v kompresnej triede).

  • názov: AMCh-1k (AMCh-2k);
  • cena: 1500 alebo 2500 rubľov;
  • vlastnosti: možné veľkosti - S, M, L, XL; farba - biela (nepriehľadná), schopnosť prania v automatickej práčke pri 95 ° C, 1 a 2 kompresnej triede.
  • Výhody: hypoalergénne, otvorená špička, silikónová guma, ktorá sa nachádza na okraji výrobku, prítomnosť modifikácie modelu pod širokým bedrom;
  • Nevýhody: neschopnosť použiť na miestne vredy alebo poškodenie nôh, štandardný strih, krehkosť horného okraja.

Pančuchy Relaxsan

Firma Relaxsan (Taliansko) sa špecializuje na kompresný úplet. Rozsah anti-embolic pančuchy nie je príliš široký, ale najbežnejší model na trhu je Relaxsan Medicale Anti olmbolism ECO M2370AL (1 trieda-18-22 mm). Tento výrobca je, žiaľ, lídrom v negatívnych prehľadoch medzi spotrebiteľmi:

  • názov: Relaxsan Medicale Anti olmbolizmus ECO M2370AL;
  • cena: 1300 rubľov;
  • vlastnosti: možné veľkosti - S, M, L, XL; farba - biela (nepriehľadná), ponožka - otvorená, 1 kompresná trieda;
  • plusy: hypoalergénne;
  • Nevýhody: neschopnosť použiť na miestne vredy alebo poškodenie nôh, štandardný strih, krehkosť horného okraja, rýchlo sa natiahne.

Je tiež prekvapujúce, že vo väčšine obchodov sú modely komprimácie druhej triedy lacnejšie ako prvé. Tento produkt, ktorý je vylepšenou verziou vyššie uvedeného:

  • názov: Relaxsan Medicale Anti olmbolizmus ECO M2370A;
  • cena: 1000 rubľov;
  • vlastnosti: možné veľkosti - S, M, L, XL; farba - biela (nepriehľadná), ponožka - otvorená, 2 kompresné triedy;
  • plusy: hypoalergénne;
  • Nevýhody: neschopnosť použiť na miestne vredy alebo poškodenie nôh, štandardný strih, krehkosť horného okraja, rýchlo sa natiahne.

Orto pančuchy

Druhý domáci výrobca zdravotníckeho úpletu predstavil na porovnanie. Výroba je priemerná z hľadiska ceny, ale má vysokú kvalitu. Napríklad:

  • názov: ORTO (pančuchy na pôrod) 602;
  • cena: 1100 rubľov;
  • vlastnosti: možné veľkosti - S, M, L, XL; farba - biela (nepriehľadná), ponožka - otvorená, 1 kompresná trieda.
  • Výhody: hypoalergénne, vonkajší povlak odpudzuje vlhkosť (napr. Plodová voda);
  • Nevýhody: štandardné uchytenie, rýchle natiahnutie, zle tolerovanie prania.

V modelovej rade sú tovary, ktoré nie sú spárované s antitrombózou, to znamená len pre jednu nohu, hoci z nejakého dôvodu ich výrobca predáva viac ako pár. Napríklad:

  • Názov: ORTO pre operáciu alebo pôrod, vľavo (vpravo);
  • cena: 1300 rubľov;
  • vlastnosti: možné veľkosti - S, M, L, XL; farba - biela (nepriehľadná), ponožka - uzavretá, 1 kompresná trieda.
  • plusy: hypoalergénne;
  • Nevýhody: štandardné strih, rýchlo roztiahnuť, zle tolerovať umývanie, v oblasti nôh nie sú žiadne diagnostické otvory.

Ako si vybrať pančuchy antiembolické

Hlavným kritériom pri výbere pančúch anti-embolic je veľkosť. To berie do úvahy všetky merania, ale kľúč - členok obvod a dĺžka nohy. V závislosti od vlastností konštrukcie, úplnosti, si môžete vybrať najvhodnejší model (na trhu je veľa). Samostatne stojí za to špecifikovať veľkosť západky v páse pri nákupe výrobkov s fixáciou na opasok, pretože mnohí výrobcovia robia túto položku štandardom.

Položky dodávky si môžete objednať a zakúpiť v každom špeciálnom internetovom obchode. Predám nákup v Petrohrade a Moskve do 1-2 dní. Tieto výrobky by ste nemali kupovať na predaj alebo s nemotivovanou zľavou - nikto nezaručuje kvalitu a hypoalergénnosť od neznámych výrobcov. Okrem toho existuje možnosť kúpiť falošný, bez ohľadu na to, aká atraktívna je cena.

Okrem veľkosti je potrebné pamätať na možnú neznášanlivosť materiálov, z ktorých sa výrobky vyrábajú. Trieda kompresie je predpísaná iba lekárom. Nezávislý výber môže stav zhoršiť tým, že stlačí tkanivá alebo naopak - nedávajú potrebný tlak na cievy. Uistite sa, že by ste si mali vybrať pančuchy antiembolické s otvormi v nohe a otvorené prsty, takže môžete určiť kvalitu mikrocirkulácie ciev a vyhnúť sa výskytu plesňových ochorení a parazitov.

Video: ako si vybrať správne kompresné pančuchy

recenzia

Tatyana, 42 rokov

Kúpil som si pooperačné pančuchy Medivhen trombexín 18 v Moskve (na radu internetu, pretože to bol nepríjemný zážitok s relaxan - nechutná kvalita). Trvala takmer 3 týždne. Umývané ručne mydlom, aj keď štítok hovorí, že môžete bezpečne hodiť do stroja pri 90 stupňoch (bál som sa, boli drahé).

Povinnosť porodiť nosiť pančuchy proti embólii. Rozhodol som sa kúpiť kompresné pančuchy na operáciu. Cena nie je potešená - 1700 rubľov, ale nebolo tam kam ísť. Variant Orto bol lepší, ale nezapadal do veľkosti. Nosili ich len 5 dní, takže zostali do budúcnosti. V dôsledku toho bola moja matka pre operáciu užitočná.

Keď som porodila druhú, kúpila som spodnú bielizeň Relaksan. To je hrozné. Už druhý deň ležania po cisárskom reze sa žuvačka začala krútiť (aj keď ležíte potichu). Spočiatku sa práve objavili a potom sa začali meniť v tesný valec. Do konca prvého týždňa, pravá guma praskla a prestala potopiť, bolo potrebné kúpiť Ergoform.

http://sovets.net/12228-chulki-antiembolicheskie.html

Antembolické pančuchy

Iné a 3 mesiace sa netiahnu)))

A mám dosť medi na 5 mesiacov, približne.
Ale kto môže povedať, že niektoré pančuchy sa dajú nosiť tak veľa - otáčajú prstom na chrám)))

Nepotrebujem 2, som pre prevenciu.
Predtým som pracoval na nohách celý deň 13-15 hodín,
do konca zmeny sa nohy len bzučali a vence sa stali viditeľnejšími.
A objavil sa pár fialových hviezd.
Tu musíme trpieť, opiť sa)))))

Pracujete ručne mydlovou vodou každé dva alebo tri šaty?

Na stránkach projektu Mail.ru Deti nie sú povolené komentáre, ktoré porušujú právne predpisy Ruskej federácie, propagandy a protivládne vyhlásenia, reklamu, urážky autorov publikácií, iných panelistov a moderátorov. Všetky správy s hypertextovými odkazmi sa tiež vymažú.

Používateľské účty, ktoré systematicky porušujú pravidlá, budú zablokované a všetky správy zostanú odstránené.

Ak si všimnete správu, ktorá porušuje tieto pravidlá, kliknite na tlačidlo „Nahlásiť“. Moderátori pri prvej príležitosti mu budú venovať pozornosť.

Kontaktovanie administrácie projektu je možné prostredníctvom formulára spätnej väzby.

http://deti.mail.ru/forum/v_ozhidanii_chuda/rody/chulki_antijembolicheskie/

RELAXSAN STOKES ANTIEMBOLIC MEDICALE 18-23mmHg S BIELE

Stručne o produkte

Prečítajte si o produkte

Relaxsan pančuchy anti-embolic medicale 18-23mmhg s biely návod na použitie

štruktúra

polyamid 82%, elastan 18%;

popis

Pančuchy s otvorenou špičkou, tlak 18-23 mm. Hg. 1, kompresná trieda.

Veľkosť S / 1, dĺžka 74-84 cm

Pančuchy s distribuovaným tlakom sú špeciálne navrhnuté tak, aby zabránili tromboembolickým problémom. Otvorená špička umožňuje kontrolovať stav krvného obehu v nohách.

Lieky lokálneho pôsobenia môžu byť aplikované tak na kožu nôh pod výrobkami, ako aj priamo na nich, čo neovplyvňuje ich kompresné vlastnosti.

Anti-embolické pančuchy dobre zapadajú a nevytvárajú záhyby.

Meranie tabuľky vám umožňuje najpresnejšie zvoliť požadovanú veľkosť.

Veľkosť (cm) S 1 Obvod bedra 45-55, obvod tien 28-32, obvod členka 18-21 cm.

Veľkosť (cm) M2 Obvod bedra 50-60, obvod tiel 32-38, obvod členka 21-24.

Veľkosť (cm) L3, obvod kyčle 55-65, obvod tiel 38-44, obvod členka 24-27.

Veľkosť (cm) XL 4 Obvod bedra 60-70, Obvod holennej kosti 44-50, Obvod členka 27-30.

Predajné funkcie

Osobitné podmienky

Preventívna kompresná pletenina určená pre tých, ktorí ešte netrpia kŕčovými ochoreniami, ale majú dedičné predispozície k chorobám žíl, tendenciu k nadváhe, trpia zápchou, majú zvýšenú zrážanlivosť alebo viskozitu krvi, sa zapája do „stojacej“ práce. Preventívna kompresná pletenina v týchto prípadoch pomôže predísť vzniku chronickej venóznej nedostatočnosti.

Trieda kompresie 1 s distribuovaným tlakom 18-22 mm Hg. Odporúča sa nepretržite nosiť ľudí, ktorí majú počiatočné prejavy kŕčových žíl:

• silne viditeľné žily pod kožou na nohách

• výrazné žilky pavúkov

• rozšírené žily do 5 cm

• dochádza k pocitu pálenia, distenzii, chladu a pod. v nohách a členkoch

• bolesť v nohách po statickom zaťažení (státie alebo sedenie)

Popoludní opuch nohy alebo členkov

Trieda kompresie 2 s distribuovaným tlakom 23-32 mm Hg. určené na nepretržité používanie tých, ktorí: t

• po statickom zaťažení (v stoji alebo v sede) sa vyskytujú bolesti teliat a nôh,

• rozšírené žily dlhšie ako 5 cm

• viacnásobne rozšírené žily

• nočná kŕčová bolesť v lýtkových svaloch

• opuch nohy alebo členkov (ako prejav CVI alebo po poranení)

• Operácia na žilách nôh (vrátane skleroterapie)

Trieda kompresie 3 s distribuovaným tlakom 34-46 mm Hg. Používa sa len na lekársky predpis od flebologa. Lisované úplety tejto triedy sa prideľujú vtedy, keď: t

• opuchy a výrazné trofické prejavy

• s hlbokou žilovou trombózou

• na liečbu kompresie po operácii na žilách nôh.

svedectvo

Obdobie chirurgického zákroku

Dlhý odpočinok

Predĺžená nehybnosť pacienta v dôsledku chorôb (mŕtvica, paralýza, komplexné zlomeniny dolných končatín, kompresné zlomeniny)

  • Môžete si kúpiť Relaxsan pančuchy anti-embolic medicína 18-23mmhg s biely v Moskve vo svojej pohodlnej lekárni zadaním objednávky na Apteka.RU.
  • Cena za Relaxsan pančuchy anti-embolic medicína 18-23mmhg s bielym v Moskve - 930,00 rubľov.
  • Návod na použitie pre Relaxsan pančuchy anti-embolický liek 18-23mmhg s biely.

Najbližšie odberné miesta nájdete v Moskve.

http://apteka.ru/catalog/relaxsan-chulki-antiembol-s-otkr-noskom-sbel_150727/

Sibmama - o rodine, tehotenstve a deťoch

Kompresné pančuchy na pôrod

  • Na stránku:

Správa AnnaLiAnna »St Oct 05, 2011 14:19

Správa Fike »St Oct 05, 2011 16:00

Správa Laura13 "Ut 25.10.2011 0:16

Ponúkame na predaj dom s pozemkom v okrese Rebrikhinsky na území Altaj, obec Klochka. V blízkosti borovicového lesa, jazera. Nie je to drahé, je možné vypočítať matkapitalom.

Príspevok Taissimo »Ut 25.10.2011 10:44

Správa nichika »W 25.10.2011 17:29

Správa Laura13 "Ut 25.10.2011 19:05

Ponúkame na predaj dom s pozemkom v okrese Rebrikhinsky na území Altaj, obec Klochka. V blízkosti borovicového lesa, jazera. Nie je to drahé, je možné vypočítať matkapitalom.

Príspevok rusl @ n @ »Št. Jan 19, 2012 11:39

V roku 2004 som porodila svoje druhé dieťa, v pôrodnici som si vzala len dodávku, jednorazové tričko, viečko na hlave a kryty topánok. A teraz je každému povedané, aby si kúpili pančuchy.

Príspevok Olga-O'K »Št Jan 19, 2012 18:52

Správa Mary-g »Thu 22.2.2012 22:59

Správa Tanyushushechka »Mon 26, 2012 23:57

Posolstvo Pani v čiernom »Út 27. 3. 2012 10:26

Posolstvo Mary-g »Tue Mar 27, 2012 16:42

Tanyushushechka, a prečo na cisársky rez kompresných pančúch? Len neviem, povedz mi.

Pridané po 4 minútach 32 sekúnd:

Dáma v čiernej farbe, tieto pančuchy sú tak rozdielne v štruktúre, že cigary, ktoré som mala na sebe, keď boli prvé B. vyrobené z gumy, nie sú ako žiadne nylonové / kapronové obväzy, na obliekanie som použila gumovú rukavicu, inak to nebolo možné. vyrovnať sa s nimi kvôli pružnosti.

Posolstvo Pani v čiernom »Út 27. 3. 2012 17:22

Správa Mary-g »Ut 27.3.2012 18:35

Dáma v čiernom, áno, myslím aj na leto, čo mám robiť? keď som naposledy išiel na jeseň-zima-jar, bolo ľahšie nosiť ich pod nohavicami.

http://forum.sibmama.ru/viewtopic.php?t=493631start=30

Viac Článkov O Kŕčových Žíl